Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

PicConvert – Convert Photos

Jak již samotný název napovídá, aplikace PicConvert – Convert Photos slouží pro převádění fotografií napříč různými formáty. Program si dokonce poradí s převodem hned několika snímků najednou a mimo to zvládá změnu rozlišení a hromadné přejmenování.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Mybrushes-Sketch,Paint,Design

Jestliže vás baví umění, jednou za čas si rádi něco namalujete či nakreslíte a rádi byste své výtvory převedli i do digitální podoby, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Mybrushes-Sketch,Paint,Desing. V tomto programu totiž můžete tvořit různé malby, přičemž vás bude limitovat pouze vaše fantazie.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

SavingsApp: Personal Finance

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Z tohoto důvodu rozhodně není na škodu, když sáhnete po nějaké aplikaci, která vám s tímto úkolem pomůže. Jednou z nich je i SavingsApp: Personal Finance, která udržuje přehled o všech vašich výdajích a příjmech.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

SessionRestore for Safari

Řadíte se mezi ty uživatele, kteří si při prohlížení webu častokrát otevřou hned několik záložek najednou s vědomím, že se k nim vrátíte následně? V takovém případě byste mohli ocenit aplikaci SessionRestore for Safari. Ta totiž ukládá otevřené webové stránky a dokáže vám je otevřít i v případě pádu aplikace či jejího ukončení.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Flyer Creator – Poster Design

Aplikace Flyer Creator – Poster Design vám do značné míry usnadní tvorbu různých plakátů a letáků. Stažením této aplikace totiž získáte více než 200 šablon pro Microsoft Word a Apple Pages, které jsou navíc rozděleny do více než 20 kategorií. Jednoduše vám tak stačí vybrat vhodnou předlohu, patřičně ji upravit a máte hotovo.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Battery Minder

Pracujete častokrát s vaším jablečným laptopem mimo nabíječku a už nejednou se vám stalo, že se vám vybila baterie? S tímto by vám mohla pomoci aplikace Battery Minder, která vás upozorní v momentě, kdy procentuální hodnota baterie klesne pod hodnotu předem nastavenou. Program vás tak dokáže upozornit v momentě, kdy se baterie dostane například pod čtyřicet procent.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Car Mechanic Simulator 2018

Jestliže jste si někdy pohrávali s myšlenkou, že byste se vydali dráhou automechaniku a otevřeli si svou vlastní dílnu, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměla chybět hra Car Mechanic Simulator 2018. V tomto titulu budete auta zákazníků nejen opravovat, ale také lakovat, upravovat, vylepšovat a následně testovat.

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Dnes nejčtenější

.