Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ačkoliv se to může zdát skoro až neuvěřitelné, školné rok 2020/2021 klepe na dveře. Aby byl jeho start co možná nejpříjemnější, připravil si pro vás iStores.cz parádní slevovou akci, díky které lze ušetřit nemalé peníze při nákupu iPadů a Maců. O co přesně jde?

Od 23. srpna do 31. října mohou studenti a učitelé nakoupit u iStores.cz vybrané Macy se studentskou slevou 10 % a iPady se slevou 6 %. A pozor, to vše lze navíc získat i na splátky bez jakéhokoliv navýšení a akontace až na 20 měsíců. Získání vysněného Apple produktu tedy nebylo nikdy snadnější. Ostatně, díky možnosti splátek bez navýšení si můžete užít například nový MacBook Air za parádních 26 991 korun, což je částka, která vás jistojistě nezruinuje.

Nejsou to však jen hardwarové produkty, které lze získat za super ceny. Co takhle vyzkoušet předplatnou službu Apple Music s tříměsíční bezplatnou zkušební dobou a následným studentským předplatným, které vychází na 69 korun měsíčně a ke kterému je navíc zdarma i Apple TV+? Vsadit na Apple se zkrátka při studiu vyplatí – a kde jinde na něj na Slovensku vsadit než právě u iStores.cz.

Dnes nejčtenější

.