Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

EPSViewer Pro

Účel aplikace EPSViewer Pro je již na první pohled jasný. Tento nástroj slouží pro otevření obrázků ve formátu EPS a dokonce si poradí i s formáte AI, který používá populární vektorový editor Adobe Illustrator. S pomocí EPSViewer Pro navíc můžete tyto soubory převést do formátů jako JPG, GIF, PNG, PDF a ostatních.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Horoscope Tab: Your daily horoscope at one click away

Jak již samotný název napovídá, aplikace Horoscope Tab: Your daily horoscope at one click away cílí především na milovníky astrologie, kteří rádi sledují svůj každodenní horoskop. S pomocí tohoto nástroje si můžete prohlédnout váš horoskop doslova při každé příležitosti a to přímo z horního menu baru.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Elmedia:universal video player

Jestliže hledáte nějakou alternativu k programu QuickTime Player, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Elmedia:universal video player. Jedná se o praktický multimediální přehrávač, který si poradí se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty, nabídne snadné ovládání a řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Times

Pracujete v mezinárodním týmu, máte rodinu žijící v jiné zemi, nebo se zrovna vy nacházíte daleko od domova? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace Times. Ta vám totiž zobrazuje přímo v horním menu baru aktuální čas ve vybraných lokalitách.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

CoverDesk: Desktop Utility

Aplikaci CoverDesk: Desktop Utility ocení především ti uživatelé, kteří se čas od času věnují prezentování či natáčení různých tutoriálů. Tento nástroj totiž dokáže v okamžiku skrýt všechny položky na vaší ploše a vy se díky tomu nemusíte otravovat s jejím úklidem.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Firetask Pro – Task Manager

Pokud hledáte nějaký spolehlivý nástroj, který by dokázal posunout vaši produktivitu o několik úrovní kupředu, zbystřete. Klíčem k úspěchu je bezesporu plánování jednotlivých úkolů, díky čemuž si lépe rozvrhnete čas a nad dílčími částmi budete mít daleko lepší přehled. V tomto směru vám dokáže perfektně pomoci profesionální aplikace Firetask Pro – Task Manager, kde si můžete psát nejen úkoly, ale i celé projekty, budete mít k dispozici praktický kanban, kalendář a ke všemu můžete nastavit prioritu.

  • Původní cena: 899 Kč (679 Kč)

Imperator: Rome

Považujete se za náruživého fanouška strategických her? Pokud ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Imperator: Rome. V této hře před vámi bude stát velice obtížný úkol. Budete totiž muset získat slávu pro Řím, přičemž se samozřejmě neobejdete bez kvalitní diplomacie, správných válečných taktik, obchodování a řady dalších.

  • Původní cena: 39,99 € (19,99 €)

Dnes nejčtenější

.