Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Binder 2

Aplikace Binder 2 cílí především na hudebníky, kteří si u písní potřebují zapsat nejen text, ale také noty či akordy. V tomto směru vám dokáže parádně pomoci právě tento nástroj, jež navíc usnadní samotné vyhledávání mezi jednotlivými dokumenty.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Planets — Live Wallpaper

Jestliže se zajímáte o astronomii a fascinuje vás naše sluneční soustava, možná by vás mohla zaujmout aplikace Planets — Live Wallpaper. Tento nástroj vám totiž umožní si nastavit takzvanou živou tapetu, kdy přes sebou budete mít animovaný model zmiňované soustavy. Aplikace zároveň zobrazuje hodiny a praktický kalendář.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor

Stažením aplikace Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor získáte parádní nástroj, který je určen pro úpravu fotografií a vektorových grafických dokumentů. Jedná se o skutečně kvalitní řešení s podporou vrstev, řadou profesionálních nástrojů a snadným uživatelským rozhraním.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Galaxy Pro – Live Wallpaper

Pokud vás zaujala výše zmiňovaná aplikace Planets — Live Wallpaper, zbystřete. Do akce se totiž také dostal program Galaxy Pro – Live Wallpaper, který funguje úplně stejně a pochází z dílny totožného vývojáře. Hlavní rozdíl je ale v tom, že tato aplikace vám na plochu nastaví rovnou celé galaxie.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Bad North

Strategická hra Bad North vás doslova postaví přímo do akce. Ocitnete se totiž pod útokem vikingských nájezdníků, kteří již dokonce zabili vašeho krále. Vy jakožto oprávněný dědic trůnu budete muset zformovat správnou obrannou linii a útok odrazit. Pamatujte ale na to, že není důležité zvítězit, ale zachránit co možná nejvíce životů.

  • Původní cena: 379 Kč (199 Kč)

WaterMinder

V dnešní době se klade velký důraz na pitný režim, na který spousta lidí stále častěji zapomíná. S tímto problémem vám dokáže hravě pomoci aplikace WaterMinder. Ta totiž pravidelně posílá notifikace o tom, abyste se nezapomněli napít a perfektně zaznamenává, kolik mililitrů tekutin jste za den vypili.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Life is Strange 2

Pokud se považujete za milovníky kvalitních her, které nabízejí bohatý a dech beroucí příběh, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Life is Strange 2. V této hře budete hrát za dva bratry jmény Sean a Daniel, kteří jsou na útěku z domova. Při jejich cestě narazí na řadu podivností a setkají se s nepopsatelnými jevy.

  • Původní cena: 7,99 € (1,99 €)

Dnes nejčtenější

.