Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Elmedia:universal video player

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace Elmedia:universal video player získáte parádní přehrávač multimediálních souborů. Obrovskou výhodou tohoto softwaru je, že si poradí s těmi nejrůznějšími formáty a kodeky, přičemž zároveň zajišťuje plynulý HD obraz. Tento nástroj totiž využívá hardwarovou akceleraci, s jejíž pomocí je vše o poznání svižnější.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

File Zip & Encryptor

S pomocí aplikace File Zip & Encryptor můžete během pouhých pár kliknutí dodatečně zabezpečit vaše soubory. Tento nástroj je primárně určen pro komprimování vašich složek se soubory, kdy navíc umožňuje výsledné archivy i uzamknout pomocí hesla.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Salaty

Aplikaci Salaty ocení především věřící lidé. S pomocí tohoto softwaru totiž můžete získat dokonalé řešení pro celkovou správu vašeho času. Aplikace vás totiž bude elegantně upozorňovat na nadcházející modlitby dle samotných grafů a dokonce nabízí i kalendář. Jak Salaty vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Disco Elysium

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v kůži detektiva a vyzkoušeli si jeho každodenní život? Přesně tohle vám umožní hra Disco Elysium. Vaším úkolem tedy bude, abyste případně řešili různé případy, vyslýchali podezřelí a podobně, ale současně se také můžete nechat uplatit a zvolit si trošku odlišnou cestu. Jedná se o parádní RPG, ve kterém si postupně vylepšujete své dovednosti a stáváte se tak obecně lepším.

  • Původní cena: 39,99 € (29,99 €)

The Last Dream: Developer’s Edition

Hra The Last Dream: Developer’s Edition cílí především na občasné hráče, ale dokáže potrápit i jednotlivce z řad ostřílených. Jedná se o nenáročnou adventuru, kde se realita doslova proplete s neobyčejnými sny. Každou noc k vám ve snu bude přicházet vaše milovaná žena, která bohužel zahynula při autonehodě. Proč se tomu ale děje?

  • Původní cena: 7,99 € (1,43 €)

RUSH

Máte v oblibě logické hry a hledáte nějaké nové výzvy? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás možná mohl zaujmout titul RUSH. V této hře budete muset čelit nejrůznějším nástrahám v 3D prostoru, čímž perfektně prozkoušíte své uvažování.

  • Původní cena: 0,79 € (0,39 €)

Ball 3D: Soccer & Sports Online

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou hru, která vás i přesto dokáže zabavit na dlouhé hodiny, určitě byste se přinejmenším měli podívat na Ball 3D: Soccer & Sports Online. V této hře se totiž utkáte v režimu pro více hráčů při evropském fotbalu či basketbalu a vaším úkolem bude porazit protivníka.

  • Původní cena: 0,79 € (0,39 €)

Dnes nejčtenější

.