Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Magic Launcher Pro

V některých případech nám jde doslova o čas a potřebujeme co možná nejrychleji spustit určitou aplikaci. Aplikace Magic Launcher Pro vám přidá perfektní widget, pomocí kterého můžete spouštět vybrané aplikace nebo kontaktovat předem nastavené osoby skrze různé komunikační kanály.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Calculator – PRO

Aplikace Calculator – PRO se na první pohled od nativní Kalulačky zrovna dvakrát neliší. Jedná se zkrátka o kalkulátor, který můžete použít pro výpočet různých příkladů. Výhodou tohoto nástroje ale je, že pokud vaše zařízení přetočíte, můžete ovládat dvě až čtyři kalkulačky najednou, což se může mnohokrát náramně hodit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PAKO 2

Hledáte už delší dobu nějakou zábavnou hru, která by vás dokázala parádně zaujmout? V takovém případě byste se přinejmenším měli podívat na titul PAKO 2. V této hře se zhostíte role řidiče únikového vozidla. Vaším úkolem bude na místě činu nabrat účastníky loupeže a bezpečně je převést do bezpečí. Samozřejmě se nevyhnete různým honičkám s policií, jenž hře dodávají to pravé ořechové.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Taken Souls: Blood Ritual Full

Pokud se řadíte mezi obrovské fanoušky her, které se pyšní rozmanitým příběhem, steampunkovým prostředím a řadou možností, určitě byste neměli přehlédnout Taken Souls: Blood Ritual Full. Jedná se o perfektní titul, ve kterém se přesunete zpět v čase do roku 1860 v Londýně, zhostíte role detektiva a budete řešit sérii vražd. Každé vaše rozhodnutí navíc ovlivňuje nadcházející děj hry.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Plotboard – Moodboard & Album

Rozhodně není na škodu, když máte vaše nejrůznější fotografie hezky pohromadě. S tímto vám dokáže pomoci aplikace Plotboard – Moodboard & Album. Pomocí tohoto nástroje si můžete utvářet svá osobní portfolia, upravovat jednotlivé snímky, sdílet je spolu s vodoznakem a řadu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Counter Terrorist

Akční střílečky mají bezpochyby něco do sebe. Jestliže se považujete za fanouška tohoto žánru, určitě by vaší pozornosti neměl uniknout titul Counter Terrorist. Jedná se o střílečku z pohledu první osoby, ve které se na nejrůznějších mapách utkáte s nepřátelskými vojáky, jenž musíte samozřejmě porazit. K dispozici máte řadu zbraní a dokonce i zombie mód.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Advanced Password Creator

Jak již samotný název vcelku napovídá, aplikace Advanced Password Creator slouží pro tvorbu kvalitních a bezpečných hesel. Aplikace nabízí řadu možností a podle vašich preferencí dokáže vygenerovat perfektní heslo. Tato hesla můžete následně kupříkladu i sdílet.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.