Zavřít reklamu

Jste majiteli Apple Watch a zároveň příznivci fitness výzev, za které vás hodinky odměňují odznáčky a samolepkami do iMessage? Pak pro vás máme velmi dobrou zprávu. Apple si totiž na 5. června naplánoval speciální fitness výzvu u příležitosti oslav Světového dne životního prostředí. Její splnění je přitom jednodušší než kdykoliv předtím. 

Chystaná fitness výzva, kterou lze vnímat jako náhradu za zrušenou výzvu ke Dni země kvůli koronaviru, nebude vlastně ani výzvou. Pro její splnění totiž bude stačit, když zvládnete v daný den – tedy v pátek 5. června – uzavřít modrý kroužek stání, což je naprostá hračka. Stačí totiž jen to, abyste se během dvanácti hodin daného dne každou hodinu alespoň jednu minutu hýbali či stáli, takže stačí dojít například na záchod nebo pro pití a máte vystaráno. 

Zatímco design odznáčku pro Apple Watch zatím odhalen nebyl, trojice samolepek pro iMessage a FaceTime již ano. Apple u nich dle očekávání vsadil na tématiku životního prostředí a přírody a to v jeho klasickém roztomile animovaném stylu. Jak samolepky vypadají se můžete podívat v galerii vedle tohoto odstavce. Po splnění fitness výzvy je pak samozřejmě naleznete i ve vašem iPhonu. Zapomětlivce pak zaručeně potěší, že Apple na fitness výzvu jako již tradičně upozorní s předstihem pomocí notifikace jak na iPhonu, tak Apple Watch. Tak pohybu zdar! 

Dnes nejčtenější

.