Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud byste ho chtěli strávit sledováním nějakého zajímavého filmu, nenechte si ujít nejnovější víkendovou nabídku. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Iracionální muž

Profesor filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) se již rok cítí emocionálně být na konci svých sil. Potýká se s tvůrčí krizí a postrádá smysl života. Vše se ještě více zkomplikuje ve chvíli jeho odjezdu do malého městečka, kde plánuje vyučovat na místní univerzitě. Abe Lucas se zde zaplétá hned se dvěma ženami – osamělou profesorkou i vlastní studentkou. Aby toho nebylo málo, přijde chvíle, která Abeho donutí přehodnotit svůj dosavadní postoj k životu, a následný řetěz událostí navždy ovlivní životy všech zúčastněných.

  • 39,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Zlomené město

Billy je bývalý policista. Jeho sbor byl na něj kdysi hrdý, když byl ale na jeho vlastní sestře spáchán nejtěžší zločin, rozhodl se Billy vzít spravedlnost do vlastních rukou, obejít zákon a sám pachatele potrestat nejvyšším trestem. Obvinění z vraždy se díky vlivnému kamarádovi vyhne a jediným následkem jeho neuváženého činu je vyhazov od policie. Billy se nepříliš úspěšně snaží prosadit jako soukromý detektiv. Jednoho dne ale přijde od starosty nabídka, která se neodmítá, a Billy netuší, že jejím přijetím strká hlavu do oprátky.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupeníé
  • Angličtina, čeština

Bláznivá dovolená

Další generace Griswoldových je opět v akci – a opět se po silnici vydává vstříc dalším problematickým dobrodružstvím. Rusty Girswold (Ed Helms) je už dospělý, a spolu se svou ženou Debbie (Christina Applegate) bere své dva syny na výlet napříč Spojenými státy. Jejich cílem se má stát “ nejoblíbenější rodinný zábavný park“ – Walley World. Kromě toho má ale výlet splnit ještě jeden účel – stmelení rodiny. Jak to všechno dopadne?

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Spiknutí

Poznat rozdíl mezi realitou a mystifikací může být někdy opravdu obtížné. Newyorský taxikář Jerry Fletcher je tak trochu zvláštní. Svým pasažérům s oblibou vypráví o různých spiknutích, za nimiž stojí oni. Nadšeni z toho nejsou ani pasažéři, ani právnička Alice Sutton, která působí na ministerstvu spravedlnosti. Jerryho sice s notnou dávkou shovívavosti vyslechne, nedá se ale říci, že by mu zrovna věřila. Do hry vstupuje tajemný doktor a situace se pro Jerryho značně zkomplikuje. Začne mu Alice konečně věřit?

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Teorie všeho

Teorie všeho je příběhem výjimečně nadaného vědce Stephena Hawkinga – vážně nemocného génia, který vesmíru a jeho zákonitostem rozumí lépe než kdokoliv jiný, a kterému jeho vlastní život zachrání (ne)obyčejná láska. Jedenadvacetiletý Stephen má zdánlivě vše, co si jen může přát – studijní úspěchy, slibnou budoucnost i krásnou obdivovatelku. Přichází ale nečekaná rána v podobě nemilosrdné diagnózy, Stephen a Jane jsou ale odhodláni bojovat do posledního dechu.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Dnes nejčtenější

.