Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho na horách, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Steve Jobs

Snímek s jednoduchým a všeříkajícím názvem Steve Jobs se odehrává ve chvílích před začátkem zásadních Jobsových prezentací, a to od osmdesátých let minulého století, kdy byl představen Macintosh. Snímek Jobse nepředstavuje zrovna v dvakrát lichotivém světle a ukazuje jeho svérázné projevy v osobním i pracovním životě.

  • 79,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Steve Jobs pořídíte zde.

Anděl Páně 2

Anděl Petronel pořád slouží u nebeské brány. Myslí si ale, že by si zasloužil lepší službu, čehož využije čert Uriáš, který začne Petronela nabádat k tomu, aby si zkusil utrhnout jablíčko ze stromu Poznání – pak bude vědět to, co ví jen Bůh. Petronel se ale s Uriášem pohádá a jablko se skutálí až na Zemi. Oba provinilci ho musí dostat zpět do nebe, na Mikuláše ale na Zemi potkávají nesourodou partu pozemšťanů a věci naberou nečekaný spád.

  • Zakoupení 49,-
  • Čeština

Film Anděl Páně 2 zakoupíte zde.

Spalovač mrtvol

Úroda českých a československých filmů na iTunes je tento týden opravdu bohatá. Černobílý Spalovač mrtvol Juraje Herze z roku 1967 je adaptací stejnojmenného románu Ladislava Fukse. Hlavní hrdina, zaměstnanec krematoria Karel Kopfrkingl, je hluboce oddán své práci i své rodině – tak moc, že mu obojí splyne a rozhodne se profesionálně a láskyplně zlikvidovat svou manželku i obě děti. Jeho jednání má ale mnohem komplikovanější a temnější pozadí.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Čeština

Film Spalovač mrtvol pořídíte zde.

Nebezpečné pokušení

Evan Weber (Keanu Reeves) žije svůj ideální život úspěšného architekta a ženatého otce dvou dětí. Všechno se ale změní o jednom osudovém víkendu, kdy Evan zůstává sám doma, aby mohl pracovat. Zdánlivě klidný deštivý večer naruší zaklepání na dveře, za kterými stojí dvě krásné promočené mladé slečny. Chtějí se jen osušit a zatelefonovat, jakmile je ale Evan pustí domů, rozpoutá se peklo…

  • 39,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Nebezpečné pokušení pořídíte zde.

Příšerky z vesmíru

Samozřejmě, že ve vesmíru nejsme sami. Mimo jiné ho s námi obývá obří meziplanetární křižník, hustě osídlený velkou a různorodou skupinou cestujících a kroužící jen nedaleko naší planety. Tři mimozemšťané si jednoho dne na palubě křižníku naladí vysílání s teleshoppingem, a okamžitě se zamilují do speciální, bezkonkurenčně nejlepší masážní matrace za tu nejlepší cenu. Rozhodnou se doletět na létajícím talíři až na Zemi a matraci si pořídit, nic ale není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá.

  • 39,- zapůjčení, 49,- zakoupení
  • Čeština, slovenština

Film Příšerky z vesmíru pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.