Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na několik filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Super 8

Ve filmu Super 8 spojili své síly režiséři J. J. Abrams a Steven Spielberg. Film vypráví netradiční příběh o mládí, záhadách a dobrodružství. Šestice přátel objeví při natáčení vlastního Super 8 filmu nabouraný vlak. Brzy zjistí, že z vraku uteklo cosi, co utéci nemělo. Za čím se vlastně ženou a co to „ono“ chce?

  • 69,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Super 8 pořídíte zde

Watchmen

Snímek Watchmen je natočen na motivy stejnojmenného komiksu Alana Moorea. Píše se rok 1985, ve světě zuří studená válka. Když je bývalý superhrdina Edward Blake – alias Komediant – nalezen mrtvý, pustí se svéhlavý hrdina Rorschach do usilovného pátrání a vyšetřování. Je totiž přesvědčen, že Komediantova smrt je výsledkem rozsáhlého spiknutí namířeného proti bývalým superhrdinům.

  • 69,- zapůjčení, 59,- zakoupení
  • Angličtina

Film Watchmen pořídíte zde

Pěkně blbě

Emily je studentka psychologie s výborným smyslem pro humor a nulovou touhou se na někoho vázat. Kumail je komik ve stand-up show, občasný řidič Uberu a nadšenec do seriálu Akta X. A Kumail je zároveň tím, kdo jeden osudný večer změní Emilyno rozhodnutí hlavně se nevázat. Vše se vyvíjí zdánlivě skvěle, než Emily záhadně onemocní a ocitne se v umělém spánku. V nemocnici se Kumail setkává s jejími rodiči, kteří jsou velice svérázní…

  • 39,- vypůjčení
  • Angličtina, české titulky

Film Pěkně blbě můžete pořídit zde.

Star Trek X: Nemesis

Ve filmu Star Trek X: Nemesis se opět – již po desáté – setkáváme s Enterprise a její posádkou. Ta se v tomto případě vydává na mírovou misi na Romulus, protože tamní obyvatelé se rozhodli uzavřít s Federací mírový pakt. Po příletu se ale ukáže, že věci jsou ve skutečnosti úplně jinak a hrozí zničení Země. Kapitána Picarda čeká nelehký úkol.

69,- zakoupení, 59,- vypůjčení

Angličtina, čeština, české titulky

Film Star Trek X: Nemesis pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.