Zavřít reklamu
istores-Splatky

Potrebuješ nový Mac pre uľahčenie práce z domu, iPad na štúdium alebo iPhone na komunikáciu s partnermi či priateľmi? Teraz je znovu tá správna chvíľa na online nákup. V online predajni iStores.sk nakúpiš teraz akékoľvek zariadenie, príslušenstvo alebo doplnky aj na výhodné splátky bez navýšenia a akontácie. Navyše k nákupu nad 500 € získaš aj darčekovú poukážku na ďalší nákup. K vybraným iPhonom a Apple Watch dostaneš aj praktické darčeky úplne zadarmo.

Uveďme si na príkladoch, ako to vyzerá v praxi:

Nový iPad Pro v hodnote 879 € môžeš mať už za 44 € mesačne. Platiť začneš až nasledujúci mesiac, ale 25 € poukážku na ďalší nákup získaš od iStores ako darček ihneď. 

Najnovší MacBook Air v hodnote 1 199 € môžeš mať aj na splátky už za 60 € mesačne a nedávno predstavený o 80 % rýchlejší MacBook Pro 13 s Magic Keyboard a dvojnásobnou kapacitou úložného priestoru si môžeš predobjednať v iStores už teraz. K obidvom dostaneš aj darčekovú poukážku v hodnote 50 €.

K horúcej novinke iPhone SE v hodnote 479 € poukážku nezískaš, ale za to ho môžeš mať už za 24 € mesačne. Vo všetkých prípadoch neplatíš za dopravu, pretože hodnota objednávky je viac ako 50 €.

iStores je najväčšia sieť predajní Apple Premium Reseller na Slovensku a v Čechách, ktorá tento rok oslavuje už 10 rokov od jej vzniku. Dnes ju tvorí 8 predajní na Slovensku a 7 v Čechách. Zákazníkom ponúka dlhoročné skúsenosti s platformou Apple, jeho servis a konzultácie. Prináša tiež množstvo ďalších doplnkov a príslušenstva k zariadeniam iPhone, iPad, Apple Watch a Mac od mnohých renomovaných výrobcov značkového príslušenstva pre platformu Apple.

Dnes nejčtenější

.