Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chystáte-li se na nákup nového iPadu Pro, ale nepotřebujete vyloženě tu nejnovější generaci, máme pro vás tip na zajímavou akci, která by vám mohla s nákupem pomoci. Řeč je konkrétně o slevové akci u iStores.sk, díky které můžete nyní loňské iPady Pro získat už od 789 €, nebo na splátky už od 20 € měsíčně. iPady seženete samozřejmě v celé řadě úložných i barevných variant. Dovybavit si je pak můžete spoustou příslušenství, které má též iStores.sk v nabídce. 

iPady Pro ve slevě můžete zakoupit zde

PR-ipadpro-2020

Není-li loňský iPad Pro pro vás, jelikož prahnete po tom nejnovějším, neměli byste zapomenout si letošní generaci iPadů Pro s čipem M1 předobjednat a zajistit si tak jeho dodání mezi prvními. Totéž pak můžete učinit i pro zajištění si nového iMacu s M1 či nové generace Apple TV 4K s HDMI 2.1 či novým ovladačem, díky kterému by mělo být její ovládání ještě pohodlnější. 

Novinky si můžete předobjednat zde 

PR-2-pre-order

Nechce se vám utrácet, ale přesto byste si rádi nějakou tou elektronikou udělali radost? I pro vás máme fajn tip spojený s iStores.sk. Ten totiž od 5. do 12. 5. pořádá na svém Facebooku soutěž o bezdrátovou nabíječku ZENS 4v1 v hodnotě 109 €.

Do soutěže se můžete zapojit zde

ZENS-sutaz-4-1-fb-post

Dnes nejčtenější

.