Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nacházíme se ve velmi netradičních časech, kdy spousta společností přešla na takzvaný Home Office a lidé pracují z domova. Z důvodu současné koronavirové krize musíme dodržovat přísná opatření, a právě práce z domova je pro spoustu firem klíčová. V tomto směru je velice důležité, abyste při své práci zůstali efektivní, a přesto byli v bezpečí.

Z tohoto důvodu je vždy nejlepší, když máte k dispozici nejnovější verzi operační systému a ty správné nástroje. Samozřejmě se v dnešním světě nachází spousta různých stránek, kde vám nabídnou licence za pochybné ceny, avšak v tomto případě riskujete, že si do počítače natáhnete kupříkladu škodlivý software. Proto byste měli vždy sáhnout po originální kopii, čímž se také vyhnete případným problémům.

Kancelářský balíček Microsoft Office je nepopiratelně nejoblíbenějším balíčkem pro kancelářskou práci. Nabízí vám totiž kvalitní textový a tabulkový procesor, nástroj pro tvorbu prezentací a řadu dalších aplikací, které vám pomohou perfektně zorganizovat celkově váš život. Za zmínku také stojí, že doslova celý svět se spoléhá na software z dílny Microsoftu, tudíž se nedostanete do situace, kdy by někdo nebyl schopen otevřít váš soubor.

CDKeySales
Zdroj: cdkeysales.com

Ve spolupráci s obchodem CdkeySales jsme pro naše čtenáře připravili několik exkluzivních nabídek, které se týkají operačního systému Windows a kancelářského balíčku Microsoft Office. Pokud při nákupu na této stránce použijete kód LETEM, získáte 18% slevu a licence za bezkonkurenční ceny. Pojďme se na ně tedy společně podívat.

Windows 10

Office

Windows 10 + Office

Cdkeysales.com je internetový obchod, který se specializuje na prodej her a softwarových klíčů. Hlavní výhodou je, že samotné doručení klíčů probíhá v řádu minut od zaplacení, a to v jakoukoliv denní dobu. V případě jakýchkoliv dotazů máte navíc 24/7 k dispozici podporu skrze live chat, nebo můžete napsat email na adresu service@cdkeysales.com

Dnes nejčtenější

.