Zavřít reklamu

Společnost Microsoft dnes vydala aktualizaci svého kancelářského balíčku Office 365 pro Mac. Ta přináší plnou kompatibilitu s nejnovějším vydáním operačního systému macOS Mojave včetně podpory funkce Dark Mode.

Microsoft uvádí, že podpora tmavého režimu v macOS je v nejnovější aktualizaci Office součástí aplikací Microsoft Word, Excel, Powerpoint a Outlook. Uživatelé tak mají konečně možnost využít i při používání svých oblíbených kancelářských aplikací režim, který je šetrný pro jejich oči, a může jim také pomoci lépe se soustředit.

Podporou Dark Mode ale novinky v posledním vydání MS Office pro Mac nekončí. Kancelářský balíček nově také podporuje funkci Fotoaparát v Kontinuitě. Ta umožňuje kupříkladu pořídit snímek na iPhone a snadno a rychle ho přidat po powerpointové prezentace na Macu. Powerpoint byl rovněž obohacen o nové nástroje kontroly pravopisu. Aplikace Outlook se dočkala drobnějších aktualizací v podobě možnsoti sdílení kalendáře, sledování schůzek napříč různými časovými pásmy  nebo možnosti sledování, kdo se zúčastní události, zanesené v kalendáři.

Aktualizace je bezplatně dostupná ke stažení pro všechny stávající předplatitele služby MS Office. Novinky v podobě podpory displejů nových iPadů Pro se dočkala také verze MS Office pro iOS.

dark-mode-microsoft-office

Dnes nejčtenější

.