Zavřít reklamu

Víkend je tu. Současná situace sice venkovním a společenským aktivitám stále ještě nepřeje, můžete si ale pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Nejkrásnější den

Když se upjatý a výstřední ambiciózní pianista Andi potkává s pohodářem Bennem, zjišťují oba, že je spojuje jedna opravdu neveselá věc – nepříznivá diagnóza smrtelné choroby. S vidinou možnosti si ještě jednou pořádně užít oba utíkají z hospice, aby si vychutnali poslední nejkrásnější dny svých životů. Překvapivě snadno seženou prostředky a vydávají se na zcela jiný kontinent vstříc dobrodružstvím – Andi ale netuší, že Benno má svůj tajný plán.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Němčina, čeština

Snímek Nejkrásnější den pořídíte zde.

Mortal Instruments: Město z kostí

Clarissa (Lily Collins) je na první pohled úplně obyčejná dospívající slečna, která se svou matkou žije v newyorském Brooklynu. Její poklidný život vezme zasvé ve chvíli, kdy její matka po záhadném zápase s podivnou bytostí zkrátka zmizí. Clarissa se okamžitě vydává pátrat po matčině zmizení a na své cestě postupně odhaluje temná tajemství o skrytém světě stínů.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek Mortal Instruments: Město z kostí pořídíte zde.

RocknRolla

Snímek RocknRolla vzešel z dílny oblíbeného režiséra Guye Ritchieho. Těšit se můžete na pořádně divokou gangsterskou přehlídku rvaček, akce, rock’n’rollu a dalších divokých záležitostí. Lenny Cole (Tom Wilkinson) je londýnský gangster ze staré školy, do jehož rajónu přichází movitější zahraniční konkurence s plánem na pozemkový podvod. Ve hře jsou miliony dolarů, které rozhodně nenechají londýnské podsvětí v klidu.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek RocknRolla pořídíte zde.

Ted 2

Tak trochu jiný méďa Ted 2 je zpět. Pokud máte rádi trochu svéráznější styl humoru, můžete tento víkend sáhnout po komedii Méďa 2. Ve hře je opět svérázný divoký mluvící plyšák, který ale tentokrát chce od života tak trochu víc. Méďovi zkrátka asi začaly tikat biologické hodiny a rád by si se svou novomanželkou pořídil dítě. Jak jistě tušíte, plození dětí není u plyšových medvědů zrovna dvakrát snadno proveditelné. Ted, jeho žena a věrný přítel Johnny se vydávají na cestu k alternativním způsobům založení rodiny a pouští se do boje s byrokracií.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek Ted 2 pořídíte zde.

Mechanický pomeranč

Film Mechanický pomeranč rozhodně nepatří mezi snadno stravitelné filmové jednohubky, rozhodně se ale řadí do zlatého kinematografického fondu. Dnes již kultovní počin Stanleyho Kubricka vypráví příběh o násilí, drogách, nenasytnosti, zločinu a trestu. Kubrick si v Mechanickém pomeranči rozhodně nebere servítky a nehodlá diváka ani v nejmenším šetřit.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina

Snímek Mechanický pomeranč pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.