Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Poohlížíte se už nějaký ten pátek po nejnovějších Apple Watch, ale stále čekáte na okamžik nejvýhodnější koupě? Tak ten právě nastal – nákup chytrých hodinek Apple Watch se teď totiž mimořádně vyplatí. Akční ceny padly jak na prémiové Apple Watch Ultra, tak i na nejdostupnější aktuální model Apple Watch SE 2. Chcete-li si užít ekosystém Applu na maximum a pořídit si aktuální Apple Watch, máte skvělou příležitost ušetřit nějakou tu tisícovku. 

1520_794_AW_8

Apple Watch absolutně nejvýhodněji

Tak třeba druhou vylepšenou generaci Apple Watch SE s nejlepším poměrem cena/výkon nyní pořídíte už za 7 190 Kč (běžně 7 690 Kč). Pokud jste však zvyklí na komfort a neosekanou výbavu watchek z předchozích vlajkových generací, sáhněte po Apple Watch 8, které seženete za 11 290 Kč (běžně 12 490 Kč). Zlevnilo také jejich luxusnější nerezové provedení, který je nyní k dostání za 20 790 Kč (běžně 21 990 Kč). 

Jste-li však sportovec tělem i duší a hledáte opravdu nabušený přístroj, který vydrží i velmi náročné podmínky, budou pro vás ideální volbou Apple Watch Ultra, které teď pořídíte absolutně nejvýhodněji se slevou dva a půl tisíce, tedy za 22 490 Kč (běžně 24 990 Kč). 

Ještě výhodněji díky výkupu

Pokud navíc v Mobil Pohotovosti vyměníte nějaké starší zařízení, na které se vám doma práší v šuplíku, právě za nové Apple Watch, snížíte si pořizovací cenu na úplné minimum. Jen tak pro ukázku – rozhodnete se vyměnit například staré Apple Watch 6 za aktuální Apple Watch 8. Díky výkupní ceně a bonusu navíc pořídíte své nové Apple Watch 8 jen za 6 250 Kč. A pokud se vám částka nechce platit najednou, můžete si ji pohodlně rozložit do měsíčních splátek. Vše si snadno spočítáte na jednoduché kalkulačce.

1520_794_AW_Ultra

Dnes nejčtenější

.