Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V současné době svět sužuje neustále se rozšiřující pandemie nového koronaviru. Momentálně je navíc v Česku a na Slovensku vyhlášen takzvaný nouzový stav, který neumožňuje provozovat různé prodejny a obchody. V tomto není výjimkou ani autorizovaný servis CCC.sk, který ale přichází s pohotovou reakcí.

https://ccc.sk

Z výše popsaného důvodu byl servis CCC.sk nucen uzavřít svou bratislavskou pobočku. To ale neznamená, že se servis kompletně uzavřel před světem a stává se na nějakou dobu nefunkčním. Právě naopak. V CCC.sk neustále pracují a aktuálně přicházejí se zbrusu novou službou – svozem zařízení přes kurýra. Služba nese název Objednávka zvozu – Bratislava, kdy přímo k vám domů ještě v den objednání dojde kurýr, který vaše zařízení předá samotnému servisu. Tam technici vynaloží všechny síly k tomu, aby se k vám zařízení dostalo hned další pracovní den. Služba je prozatím k dispozici pouze v Bratislave, kde vás vyjde na 15 € za obě cesty kurýra.

MacBook Watch iPhone Unsplash

Z důvodu současné situace byl tento krok poměrně nevyhnutelný a musíme uznat, že se jedná o krok správným směrem. Od 16. března byla totiž Ústredným krizovým štábem pozastavena veškerá maloobchodní činnost celého servisu, což znemožňuje standardní řešení objednávek. V CCC.sk ale přijali veškerá nutná hygienická opatření, kvůli čemuž dochází k pravidelné dezinfekci prostor, nářadí a zařízení od zákazníků a samozřejmě se přistoupilo na nošení roušek a rukavic.

Dnes nejčtenější

.