Zavřít reklamu

Červená světla zhasnou již tuto sobotu a odstartuje tak první závod F1 sezóny 2024. Tu nebude vysílat Sport 1 a Sport 2, jak jsme byli zvyklí posledních 10 let, ale F1 se vrací na Novu a to konkrétně na nový kanál Nova Sport 5. Vtip je v tom, že v tuto chvíli, tedy pouhé tři dny před startem tréninků na Velkou cenu F1 v Bahrajnu, je jediná možnost, jak v ČR sledovat vysílání Nova Sport 5 prostřednictvím O2 nebo Skylink. Na Slovensku pak pomocí O2 nebo Voyo.

A právě Voyo je nejsnadnejší a nejlevnější možnost, jak získat F1 v češtině, tedy s českým komentářem. Ovšem pozor, Nova Sport 5 a Nova Sport 6 nabídne pouze Voyo.sk, tedy slovenská verze Voyo. Pokud tedy nemáte Skylink nebo O2 a jde vám pouze o F1 s českým komentářem, pak je nejlevnější možnost zakoupit si předplatné Voyo.sk, které stojí 5,99€ měsíčně a můžete jej používat i v ČR! Cena při současném kurzu je 150Kč měsíčně a předplatné kromě Sport 5 a Sport 6 nabízí také vše, co je na Voyo.

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že obsah Voyo CZ a Voyo SK je z 90 % shodný a liší se pouze ve věcech jako jsou seriály typu Ulice a tak podobně. Ostatní filmy a seriály jsou shodně dostupné na obou verzích. V případě, že vám o český, respektive slovenský komentář u F1 nejde, pak je nejlepší cesta F1 TV Pro, ovšem to stojí stejně jako Voyo. Na druhou stranu nabízí extrémní množství možností, kdy můžete například celý závod sledovat pouze z jednoho monopostu nebo mezi nimi libovolně přepínat. Záleží tedy na vás, zda je pro vás komentář od Pepy Krále a Štěva Eiseleho zásadní.

Voyo.sk si můžete předplatit přímo zde.

Dnes nejčtenější

.