Zavřít reklamu

Když Apple před lety představil svůj Thunderbolt Display, setkal se mezi jablíčkáři převážně s nadšenými reakcemi. Na svou dobu se totiž jednalo o velmi kvalitní displej, kterému navíc hrál do karet i překrásný design, který se zcela upřímně neztratí ani v dnešní době. Bohužel, vše hezké jednou končí a Thunderbolt Display se již brzy stane oficiálně zastaralým, což v řeči Applu znamená jediné – konec servisní podpory.

Jako zastaralý začne Apple označovat jeho Thunderbolt Display konkrétně od 1. 6. 2023, což jinými slovy znamená, že na opravu tohoto produktu v autorizovaném servise Applu máte poslední týden. I po výše uvedeném datu sice mohou autorizované servisy přijímat tyto displeje na opravy, avšak jen v případě, že budou mít skladem náhradní díly na ně. Ty jim totiž již Apple dodávat nebude, takže jakmile jim na skladě dojdou, daný servis již opravu nebude schopný vykonat a tím pádem přestane Thunderbolt Displaye logicky opravovat. Některé vady těchto produktů by přitom byla škoda zavčas neopravit, jelikož to lze učinit velmi levně.

upuBb0M

Jednou z největších bolístek Thunderbolt Displejů je konkrétně jejich All-in-one kabel, který rád praská, což může ve výsledku vést až k úplné nefunkčnosti produktu. Oprava tohoto problému je přitom levná a byla by proto škoda, kdyby jí majitel tohoto produktu nevyužil zavčas a kvůli tomu v brzké budoucnosti o možnost využívání přišel. Běžná cena výměny kabelu je 237,6 Euro, v autorizovaném servise CCC.sk vám jej však nyní až do ukončení servisní podpory vymění za 199 Euro s DPH. Pokud vás tedy tento nešvar trápí, doporučujeme ho urychleně začít řešit.

Služby CCC.sk si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.