Zavřít reklamu

Apple si na styl zkrátka potrpí a nejvíce je její cit pro estetiku znát v reklamách, kde si Apple často pohraje i s těmi nejtitěrnějšími detaily a dovede celé dílo k dokonalosti. Nejinak je tomu i u nejnovějšího přírůstku, kde si technologický gigant posvítil na sluchátka AirPods Pro a jasně je dal na odiv. Pomocí videa vhodně pojmenovaného „Snap“ se snaží předvést nadčasové funkce zařízení a pochlubit se s některými zajímavými prvky, jimiž sluchátka oplývají.

Reklamy od Applu málokdy bývají nepovedenou záležitostí a nejnovější z nich není žádnou výjimkou. Na rozdíl od svých předchůdců se ale nezaměřuje výhradně na iPhone nebo Apple Watch, nýbrž na mírně opomíjená jablečná sluchátka AirPods Pro, která nepozorovaně a bez velké mediální masáže vyšla loni v říjnu. Ač se jedná o dražší a designem dosti odvážný model, nabízí řadu unikátních funkcí, kvůli nim zkrátka stojí za to si zařízení pořídit. Jednou z nich je i aktivní potlačení okolního hluku nebo Transparency Mode, který reguluje propustnost zvuku a zajišťuje, že můžete i přes hrající hudbu bez problému komunikovat. Právě na tyto speciality se nejnovější reklama zaměřuje a pochopitelně nechybí spousta efektů, stylový hudební doprovod a celá řada pompézních kulis.

Přestože Apple nové AirPods Pro prodává relativně draze, na nezájem o ně si rozhodně stěžovat nemůže. Faktem totiž je, že jsou tato sluchátka prakticky od svého představení velmi nedostatkovým zbožím, na které se tak musí mnohdy čekat dlouhé měsíce. Šílenství okolo sluchátek chce navíc podle dostupných informací Apple ještě přiživit představením dalšího modelu, který by měl vycházet z AirPods Pro, ale měl být osekaný o některé jejich funkce a díky tomu být tak levnější.

Dnes nejčtenější

.