Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Remote, Mouse & Keyboard Pro

Znáte ten pocit, když se hezky uvelebíte na gauči, nachystáte si před sebe počítač a najednou se musíte zvednout a například něco překliknout? Přesně s tímto vám dokáže pomoci aplikace Remote, Mouse & Keyboard Pro. Tento nástroj vám totiž umožní převzít kontrolu nad vaším počítačem nebo Macem přímo z vašeho telefonu, díky čemuž zvládnete vše vyřídit z pohodlí onoho gauče. Aplikace je navíc k dispozici i na jablečné hodinky.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Magic Fluids

V dnešní uspěchané době se častokrát může stát, že se v nás nahromadí spousta stresu. Některé studie ale poukazují na to, že se stresu můžeme zbavit obyčejným vybarvováním. K tomu slouží aplikace Magic Fluids, která se hraje až s abstraktními tvary a nabízí perfektní barevné možnosti.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Hell Raider – Wheel of Fate

Ve hře Hell Raider – Wheel of Fate se ocitnete v roli padlého rytíře, který bohužel zahynul v bitvě. Tato hra nabízí RPG prvky a vaším úkolem je, abyste vašeho rytíře oživili. K tomu budete muset najít ztracené bohy a dokonce bude na vás, abyste nastolili opět řád v samotném pekle.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

iWriter

Zakoupením aplikace iWriter získáte perfektní textový procesor, který je skvěle optimalizovaný pro iPhony a iPady. Na první pohled vás u něj zaujme jeho minimalistický design, díky kterého se vám nestane, že byste se v aplikaci ztratili. Všechny vaše dokumenty jsou navíc uloženy na iCloudu, takže se k nim kdykoliv dostanete.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Personalized ToDo List

Aplikace Personalized ToDo List cílí na všechny uživatele, kteří přes den mají spoustu povinností. Abyste na nic nezapomněli, perfektně vám poslouží nástroj, díky kterému budete mít přehled nad všemi vašimi nadcházejícími úkoly. Přesně pro tyto účely slouží aplikace Personalized ToDo List, ve které si povedete zmiňované seznamy úkolů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Magic Call Pro – Prank Call

Jak již samotný název napovídá, aplikace Magic Call Pro – Prank Call slouží především pro zábavu a nachytání vašich přátel nebo členů rodiny. V rámci této aplikace si totiž můžete naplánovat falešný příchozí hovor od volajícího, jehož profil si jednoduše nastavíte. Pomocí této aplikace si můžete zajistit zpětná vrátka, která vám umožní se například dostat z nepříjemných situací.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.