Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PXL – mosaic art

Stažením aplikace PXL – mosaic art získáte parádní nástroj, který dokáže v okamžiku předělat vaše fotografie do podoby mozaiky. Tímto způsobem tak můžete samotné vzpomínky proměnit do velice zajímavé podoby a případně si výsledek uchovat či jej rovnou sdílet s vašimi nejbližšími.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Space Invaders

Vychutnejte si legendární střílecí hru Space Invaders. V této herní klasice bude vaším úkolem důsledně sestřelovat mimozemšťany a další vesmírné objekty na displeji vašeho iPhonu. Hra nabízí autentický retro design a několik různých herních režimů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Findit (HD) – 200 Pictures

Pokud hledáte nějakou oddechovou hru pro váš iPad, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Findit (HD) – 200 Pictures. V tomto titulu se před vámi objeví dva obrázky, přičemž vaším úkolem bude, abyste mezi nimi dokázali najít 5 rozdílů. Má to ale háček. Na splnění tohoto úkolu máte pouze 60 sekund. Za správné odhalení rozdílu se čas navýší o 20 sekund, avšak pokud klepnete na špatné místo, tak se naopak sníží o 30 sekund.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Evoland 2

Milovníky arkádových RPG s jistotou potěší dnešní sleva na hru Evoland 2. V tomto titulu na vás totiž čeká více než 20 hodin zábavy, kdy konkrétně budete čelit nejrůznějším nepřátelům, potýkat se s hádankami a řadou dalších úkolů. Doslova budete skákat ze žánru do žánru – chvíli ve světě 2D RPG, následně v 3D střílečce, pak do karetní hry a podobně. Jak hra vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

20 Watch Games – Classic Pack

Máte k dispozici jablečné hodinky Apple Watch, nebo pouze hledáte sadu zábavných miniher, které by vás dokázaly zabavit na iPhonu či iPadu? Ať už tak či onak, vaše tužby by mohly uspokojit aplikace 20 Watch Games – Classic Pack, která vám poskytne dvacet parádních her.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Weapon Shop Fantasy
Pokud se považujete za milovníky RPG simulací, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Weapon Shop Fantasy. V této hře vaším úkolem bude, abyste si dokázali sami vyrobit ty nejmocnější zbraně, následně je patřičně očarovali a utkali se tváří v tvář s vašimi (pixelovými) nepřáteli.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Path of Atlantis

Dnes zavítala do akce také logická hra s názvem Path of Atlantis.  V tomto titulu před vámi bude ležet vcelku jednoduchý úkol, kdy se budete muset postarat o to, aby se váš hrdina dostal na požadované místo. Toho dosáhnete za pomocí otáčení jednotlivých herních bloků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.