Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Easy MIDI – Turn your Mac keyboard & mouse into a MIDI Controller

Jak již samotný název napovídá, aplikace Easy MIDI – Turn your Mac keyboard & mouse into a MIDI Controller dokáže proměnit váš Mac v takzvaný MIDI kontroler, který můžete využít při mixování či tvorbě hudby. Tato aplikace si dobře rozumí s nástroji jako GarageBand, Logic Pro, Ableton Live a spoustou dalších.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Night of the Rabbit

Ve hře Night of the Rabbit se ocitnete ve vcelku podivuhodném světě plném magie a dalších zvláštností, kde se přidáte k bílému králíčkovi. Vaším úkolem bude prozkoumat tajemství říše zvané Mousewood, kde mezi sebou zvířátka hovoří jako lidé a vybudovali si perfektní civilizaci.

  • Původní cena: 499 Kč (49 Kč)

Bulb Boy

Ve hře Bulb Boy se vžijete do role maličké žárovičky, kterou jednoho dne trápila noční můra. Jakmile se z ní však probudíte, zjistíte, že svět již není co býval. Celá vaše rodina je z ničeho nic pryč a vy musíte přijít na to proč. Dokážete zastínit síly temnot a najít vaše milované?

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

HDR Effect

Pokud se řadíte mezi fanoušky HDR snímků, poté by ve vaší výbavě rozhodně neměla chybět aplikace HDR Effect. Tento nástroj dokáže pomocí propracovaných algoritmů přeměnit jakýkoliv snímek do podoby HDR fotografií, což může samotným fotkám dodat zbrusu novou tvář.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Rearview – prying eyes alarm

Určitě to znáte. Pracujete na vašem jablečném počítače, máte nasazená sluchátka a neslyšíte své okolí, ale za vámi stojí osoba a sleduje vás. Přesně na tohle vás dokáže diskrétně upozornit aplikace Rearview – prying eyes alarm, která nestále monitoruje počet tváří v dosahu FaceTime kamery. Pokud se objeví neočekávaná tvář, v pravém horním rohu se vám objeví křičící emotikon.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Road Redemptiont

Jestliže se řadíte mezi fanoušky akčních her, kteří nepohrdnou rychlostí a střelbou, poté byste se přinejmenším měli podívat na titul Road Redemptiont. V této hře se stanete členem motorkářského gangu, kde vaším cílem bude jezdit napříč celou zemí a vydělávat peníze. Toho dosáhnete vyhráváním závodů, vraždami, krádežemi a dalšími brutálními aktivitami.

  • Původní cena: 16,79 € (6,71 €)

Children of Morta

V akční adventuře Children of Morta na vás čeká neuvěřitelné množství zábavy. Hra funguje na bázi akčního RPG, kde však nenajdete pouhý režim pro jednoho hráče, ale hrajete v obří kooperaci. Vaším cílem je pracovat na vaší postavě a neustále se utkávat se silnějšími nepřáteli. Co nadále stojí za zmínku je, že vývojáři na této hře stále pracují a vy se tak můžete těšit na řadu nových věcí a předmětů.

  • Původní cena: 21,99 € (15,39 €)

Dnes nejčtenější

.