Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Screenie

Aplikace Screenie je revolučním správcem vašich snímků obrazovky, které je přímo navržen pro operační systém macOS 10.15 Catalina. Tato aplikace vám se samotnými snímky značně pomůže a nabídne širokou škálu dalších možností, mezi které se například řadí hledání obrázků na základě textu, který se na nich nachází.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Chaos Control™: GTD Task List

Jestliže na vás denně čeká spoustu úloh a vám v nich pomalu vzniká pořádný chaos, rovnováhu by vám mohla pomoci nastolit aplikace Chaos Control™: GTD Task List. Ta sice nově funguje na bázi předplatného, ale v režimu zdarma vám přesto nabízí bohaté možnosti. Mezi ně se řadí zapsání několika úloh či projektů, které si můžete kategorizovat a nastavit si na ně upomínky.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Temperature Gauge

Zakoupením aplikace Temperature Gauge získáte profesionální nástroj, který vás bude pravidelně informovat a těch nejrůznějších teplotách vašeho jablečného počítače. Tato aplikace dokáže posbírat data ze všech možných senzorů a mimo zobrazování teplot si poradí i s jejich exportem ve formátu CSV, který lze využít v programech Apple Numbers a Microsoft Excel.

  • Původní cena: 449 Kč (249 Kč)

Find Duplicates

Častokrát se nám může stát, že se nám určité soubory sejdou na našem Macu hned několikrát. Takovéto soubory, které se nazývají duplikáty, poté zbytečně zabírají místo na disku a mohou nás značně omezovat. Aplikace Find Duplicates dokáže takovéto soubory najít a případně odstranit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Neo Cab

V dobrodružné hře Neo Cab se ocitnete v cyberpunkové realitě, kde je doslova vše zautomatizováno. Vy se ocitnete v roli posledního lidského řidiče, který je najímán lidmi na různé mise. Hra vypráví interaktivní příběh, který vás zavede za vaším ztraceným přítelem v ulicích města Los Ojos.

  • Původní cena: 12,49 € (9,36 €)

Ministry of Broadcast

Ve hře Ministry of Broadcast se ocitnete ve zcela absurdní realitě, která je založena na popularitě realitních TV show a Orwellovým románem 1984. V této hře totiž zjistíte, že je svět rozdělen na dvě části obrovskou zdí, přičemž abyste se dostali na druhou stranu, musíte vyhrát reality show, kterou pořádá vládnoucí režim. Zdá se vám to absurdní? Věřte, že při samotném hraní narazíte na další šílenosti.

  • Původní cena: 12,49 € (11,24 €)

Planetbase

Ve strategické hře Planetbase před vámi bude ležet velice důležitý úkol, u kterého zaplatíte krutou daň za každou sebemenší chybičku. Vašim cílem totiž bude vybudovat kvalitní základnu na cizí planetě, která bude splňovat několik požadavků. Jelikož se budete nacházet mimo atmosféru, budete muset zajistit přísun živin, vody a kyslíku. Zvládnete to?

  • Původní cena: 12,49 € (7,49 €)

Dnes nejčtenější

.