Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Vicinity

Aplikace Vicinity cílí na všechny uživatele, kteří pro svou práci využívají jablečné počítače. Tato appka vám totiž bude přehrávat různé zvuky a melodie, které vám pomohou navodit stav soustředění či uklidnění. Celá aplikace se navíc ovládá přímo z horního menu baru, díky čemuž po ní můžete sáhnout doslova kdykoliv.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Cursor Pro

Pokud častokrát prezentujete nebo natáčíte videa, kdy potřebujete zvýraznit váš kurzor, možná by vám mohla přijít vhod apliakce Cursor Pro. Ta totiž kolem kurzoru vytvoří kolečko libovolné barvy a dokonce dokáže vizualizovat jednotlivá kliknutí.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Black Out

Jestliže hledáte spolehlivý a kvalitní nástroj, který vám usnadní začerňování citlivých informací na vašich snímcích či fotografiích, poté byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Black Out. Ta najde své využití například při začerňování očí nebo různých údajů, které nechcete s ostatními sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Observatory

S pomocí aplikace Observatory doslova proměníte váš Mac v mobilní observatoř, která vám pomůže zkoumat hvězdy. Vaše objevy si navíc můžete vyfotit, následně uložit a případně i kategorizovat. Tato aplikace je určena již pokročilejším fanouškům astronomie, jelikož vyžaduje alespoň základní znalosti této vědní disciplíny.

  • Původní cena: 1 990 Kč (1 590 Kč)

Clipsy: Copy Clipboard Manager

Používáte častokrát při práci kopírování textu a už nejednou se vám stalo, že jste se v tom ztratili? Tento problém dokáže vyřešit aplikace Clipsy: Copy Clipboard Manager, která dokáže spravovat obsah schránky. Pokud si například nakopírujete některý text, který poté překopírujete jiným, tento nástroj vám umožní se vrátit k první variantě. Nemusí se však jednat pouze o text, jelikož aplikace si poradí i s obrázky, dokumenty a dalšími formáty.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Blood Bowl 2

Máte v oblibě americký fotbal a zároveň strategickou hru Warhammer? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, poté by vám ve vaší sbírce rozhodně neměla chybět hra Blood Bowl 2, která tyto dvě záležitosti kombinuje dohromady. V této hře se totiž utkáte na fotbalovém stadionu se svými nepřáteli a vaším úkolem bude zvolit nejlepší strategii pro poražení znepřátelené rasy.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Overcooked! 2

V doslova šílené hře Overcooked! 2 se ocitnete před zajímavým, ale přesto důležitým úkolem. Budete muset poskládat tým nejlepších kuchařů, kteří zachrání celý svět před blížícím se hladem. Tato hra se dá hrát v režimu kooperace a online, což jí dodává další vrstvu zábavy. V níže přiložené galerii se můžete podívat na hru a její základní principy.

  • Původní cena: 22,99 € (13,79 €)

Dnes nejčtenější

.