Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AirMusic

S pomocí aplikace AirMusic můžete živě streamovat multimediální obsah z vašeho iPhonu, iPadu či iPodu přímo do počítače s operačním systémem Windows, na kterém vám stačí Windows Media Player. Pokud tedy nemáte Apple TV a rádi byste i tak využívali výhod AirPlay, aplikace AirMusic by vám mohla částečně stačit.

iColorama S

Aplikace iColorama S je určena pro všechny iPhony a cílí především na umělce, kteří ze svých fotografií chtějí vytěžit skutečné maximum. S pomocí tohoto programu totiž získáváte možnost předělání vašich snímků do vskutku zajímavých obrazců, díky čemuž samotné fotky získají zbrusu novou tvář. Na příklady se můžete podívat v níže přiložené galerii.

Cross DJ Pro

Chtěli jste se někdy s pomocí vašeho iPhonu či iPadu stát DJem? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlídnout aplikaci Cross DJ Pro. Tato aplikace vám totiž umožní mixovat dvě skladby dohromady, a to s perfektním přehledem. Ihned totiž máte možnost vidět jednotlivá BPM a spoustu dalších informací, což vám značně usnadní vaši práci.

Live 2 Photos

Jak již samotný název této aplikace napovídá, Live 2 Photos slouží pro práci s Live Photos. Z těch totiž dokáže vytáhnout jednotlivé neanimované snímky, které si následně můžete uložit. Aby toho nebylo málo, aplikace touto schopností disponuje i v případě GIFů a videí.

Tallowmere

V akční adventuře Tallowmere bude vaším hlavním úkolem porazit všechny vaše protivníky v žaláři od lady Tallowmere. Celý děj hry se odehrává v náhodně generovaných prostorách, které jsou však úroveň od úrovně stále větší, díky čemuž se do nich vejde více protivníků a vám se tak celý postup ztěžuje. Zvládnete si s nimi poradit?

iSniffer

Aplikace iSniffer je určena především pro profesionály, kteří se vyznají ve funkcionalitě počítačových sítí. Jedná se totiž o proxy, která se napojí na lokální VPN síť a zkontroluje požadavky, které vaše zařízení s operačním systémem iOS přijímá či odesílá. To se může náramně hodit vývojářům a bezpečnostním technikům, kterým data z této aplikace mohou prozradit velké množství podstatných informací.

KiOSK Photo Transfer

S pomocí aplikace KiOSK Photo Transfer můžete velmi jednoduše upravovat veškeré vaše snímky či fotografie a případně je i umístit do vhodného rámečku. Díky tomu můžete častokrát velice vylepšit vaše fotky, které následně můžete ihned sdílet s vašimi přáteli. Jak se s aplikací pracuje si můžete prohlédnout v galerii níže.

Dnes nejčtenější

.