Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

The Christmas Gift List

Vánoce jsou již téměř za dveřmi a my bychom na ně měli být patřičně připraveni. Přesně pro tyto účely byla stvořena aplikace The Christmas Gift List, do které si můžete zapisovat dárky pro jednotlivé osoby, ke kterým se taktéž můžete přidat rozpočet na jejich dar. Osoby si do aplikace můžete dokonce importovat skrze Kontakty a taktéž máte k dispozici grafy, které zobrazují využití vašeho rozpočtu.

Cryptomator

Aplikace Cryptomator slouží pro lepší zabezpečení veškerých vašich souborů, které jsou následně nahrávány do cloudu. Aplikace jako taková nejprve soubory zašifruje na vašem zařízení a až po tom je nahraje do cloudu. Vaše data jsou tak ukládána do takzvaných trezorů, které si můžete odemknout pomocí Touch ID nebo Face ID.

Depello – color splash photos

S pomocí aplikace Depello – color splash photos získáte dokonalý nástroj, pomocí kterého můžete vybarvit pouze určité části vaší fotografie. Představte si situaci, kdy máte snímek, který chcete mít černobílý, avšak chcete zachovat barvu pouze na určitém elementu. Přesně tohle zvládne aplikace Depello – color splash photos zcela sama a vy nebudete muset nic vybarvovat svým prstem. Na ukázku snímků se můžete podívat v níže přiložené galerii.

Easy get Pro

Hledáte nějakého spolehlivého správce stahování? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vám mohla vyhovovat aplikace Easy get Pro, která je ke dnešnímu dni k dispozici se slevou. Pomocí této aplikace můžete bez jediného problému stahovat soubory typu AVI, FLV, MP4, MKV a spoustu dalších.

Object Removal Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Object Removal Pro dokáže odstranit nechtěné objekty z vašich fotografií. Jednoduše vám stačí označit oblast, ve které se objekt nachází a aplikace se o vyretušování postará za vás. Jestliže chcete například odstranit osoby, budovy, nebo jiné objekty z vašich fotografií, apliakce Object Removal Pro by měla být tou správnou volbou.

Magnifying Glass & Flash Light

Pokud před sebou máte skutečně malý text a nemáte po ruce své čtecí brýle nebo lupu, rozhodně v tomto momentu oceníte aplikaci Magnifying Glass & Flash Light. Tato aplikace dokáže díky fotoaparátu vašeho zařízení posloužit jako lupa a taktéž můžete v horších světelných podmínkách využít blesk jakožto baterku.

HDPix – Wallpapers for You

Stažením aplikace HDPix – Wallpapers for You si zpřístupníte celou řadu jedinečných a vskutku krásných tapet, které můžete využít na vašem zařízení s operačním systémem iOS. Za normálních okolností je aplikace k dispozici za 79 korun, avšak ke dnešnímu dni si ji můžete stáhnout zcela zdarma.

Dnes nejčtenější

.