Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Smash Puck

Tato hra je zajímavý kříženec, nabídne hned několik kombinací. Připravte se, že ve 120 levelech na vás čeká neuvěřitelný zážitek, který vytváří kombinace paintballu, poolu, curlingu, magnetů a dalších vychytávek. Že nevíte, jak se to bude hrát? No, směle do toho!

Calcvier – Keyboard Calculator

Mějte svou kalkulačku všude po ruce. Ano, iPhonu už jednu má, ale co jedna taková parádní? Calcvier je kalkulačka, kterou můžete použít místo vaší klávesnice. Můžete tak jednoduše všechno spočítat všem, s kým si jen píšete.

Slide Tetromino Premium

Dokážete osvobodit klíč z ledového vězení a dostat ho k plamenu vysvobození? Ze začátku to může být brnkačka, ale s postupem hrou je obtížnost těžší a těžší. Slide Tetromino Premium slibuje mnoho výzev a hádanek na dlouhé hodiny hraní. Jste připraveni postavit se výzvě?

WiFi Mouse Pro

Utekla vám myš nebo jí zkrátka nemáte po ruce? Nezoufejte, problém se dá jednoduše vyřešit s prstem v nosu. Nemusíte běžet do nejbližšího elektra, ale stačí vám iPhone a tahle aplikace, která z vašeho iPhonu udělá tu nejhezčí myš na světě a zachrání tak celou situaci.

Zoo Sounds – Safe Toddler Fun

Milují vaše děti faunu. S Zoo Sounds mohou hravě a jednoduše prozkoumávat zvuky zvířátek, na které můžete narazit v ZOO. Aplikace nabízí nejen kvalitní zvukový záznam, ale i hravou animaci. Tu především ocení ti nejmenší.

Cycles – Daily Habit Creator

Vytvořte si kroužky s denními návyky a začněte je plnit, protože prázdniny pomalu končí. Budujte s aplikací Cycles návyky, a to příjemnou cestou, která vás navíc motivuje k jejich dodržování. V případě, že jste ten typ člověka, který potřebuje mít vše na očích, tato aplikace je pro vás.

Brave Ghost

Každý si trochu potřebuje oddechnout, tak proč ne u hry? Statečný duch je velmi jednoduchá hra. Bude vám stačit pouze prst ruky. Cílem je, abyste zachránili co možná nejvíce nevinných dušiček, které tam venku poletují. Vzhůru do oblak a vyhněte se nebezpečí.

Brave Ghost

Dnes nejčtenější

.