Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

The Clock

Chcete mít neustálý přehled o tom, kolik je v daných destinacích hodin? S aplikací The Clock už vám žádný čas neunikne. Sledujte snadno a efektivně své kontakty v různých časových pásmech. Integrace se systémem, například s kalendářem, plánovačem schůzek a dalším.

Původní cena:
199 Kč (149 Kč)

iStudiez Pro Legendary Planner

Život studenta je směsí všemožných činností, které se navzájem překrývají a pamatovat si vše je někdy nadlidský úkon. Postarejte se o váš vlastní rozvrh s aplikací iStudiez Pro Legendary Planner. Odteď vám už nic neunikne. Aplikace je velice přehledná a snadno se na ní zvyká.

Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Transistor

Tahle akční RPG hra nabízí úžasný příběh, který vám bude vyprávěn ve futuristickém městě. Před vámi stojí velká výzva. Ta bude vyžadovat veškerý váš um a plánování strategického postupu, ale přesto zde bude rychlá akce. Odhalíte tajemství tajemného vynálezu
Původní cena: 599 Kč (119 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

 

Původní cena: 15,99€ (4€)
Battlefleet Gothic: Armada 2

Původní cena: 39,99€ (23,99€)

Deathgarden™: BLOODHARVEST

Původní cena: 14,99€ (7,49€)

Battlefleet Gothic: Armada

Původní cena: 29,99€ (7,49€)

Dnes nejčtenější

.