Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Union – Combine & Edit Photos

Union je elegantní nástroj pro úpravu obrázků, který vám umožní vytvořit úžasná překrytí, siluetové fotografie a zajímavé výřezy. Využijte své vlastní fotky nebo si vyberte z tisíců krásných fotografií s vysokým rozlišením dostupných v knihovně Unsplash.

Aureus Prime

V celku jednoduchá hra, jejichž princip je jednoduchý. Na obrazovce máte několik kostiček stejných barev. Úkol je spojit stejné barvy dohromady. Celá zábava potom stojí na tom, že herní plocha zhasne a vy vše musíte pospojovat podle své paměti. Zvládnete to?

PhotoX Pro Top Live Wallpapers

Osvěžte vlastní plochu na vašem iPadu a iPhonu. Více jak desítka tisíc kvalitních wallpaperů, z nichž si určitě vyberete. Kvalita je zaručena, navíc najdete i obrázky, které se rozpohybují při vašem doteku, a to už za to stojí.

RememberWhen

Důležité okamžiky se v dnešním chaotickém životě mohou rychle ztratit. Není nic lepšího, než si významná data zaznamenat a nechat si je připomenout. S RememberWhen už nezapomenete na výročí přátelství, vztahu či nějakého jiného důležitého okamžiku.

PeakVisor

Najít tu správnou outdoorovou aplikaci může být nelehký úkol. PeakVisor přichází s řadou užitečných funkcí, včetně značených turistických tras, 3D zobrazení krajiny a převýšení či vkládání fotografií z místa. Tak hurá na výlet!

AR Spiders

Milujete ty malé, osminohé a chlupaté věcičky? Pomocí AR je můžete přivolat k sobě. Pavouci, všude jsou pavouci. Můžete tak třeba vyděsit vaši matku nebo kohokoliv, kdo se jich bojí. No, určitě si toho hodně užijete.

Crossword Puzzles…

Umíte velmi dobře anglicky? Co takhle potrápit svou slovní zásobu s hrou Crossward Puzzles. Dostanete před sebe prázdná pole a několik písmenek. Úkol je jednoduchý, vyplnit všechny řádky a postoupit na další úroveň. Věříte si, tak směle do toho.

Dnes nejčtenější

.