Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

DuoMaps Directions & Traffic

Získejte přístup k Google Maps™ a Street View™ s touto šikovnou aplikací. Aplikace používá vestavěné mapy z vašeho iPhonu nebo iPadu a můžete bez problémů přepínat libovolně na mapy od Googlu. Naplánujte si svou trasu přesně jak potřebujete.

My Gratitude Journal

Váš bezpečný a soukromý deník nejlepších životních okamžiků. Pohrajte si se svými vzpomínkami a vytvořte si z nich svou osobní mozaiku historií. Zábavný, snadný a rychlý způsob, jak zachytit to nejdůležitější z vašeho života.

Monstapals

Co kdybyste zkombinovali různá zvířátka a vytvořili tak zcela nový druh? Monstapals vám umožňuje zkombinovat roztomilá australská zvířata a vytvořit tak jedinečná a zajímavá stvoření. Vytvořte pro ně nový domov a zjistěte zábavná fakta o vašich výtvorech.

Email Me – Send Notes & Memos

Nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak něco poslat e-mailem. Pokud vás už váš emailový klient omrzel, zkuste Email Me. Odesílejte své poznámky jedním kliknutím. Můžete zde sloučit několik emailových adres, podporuje také možnost widgetu a připomínek v Apple Watch.

Strike Hit <-> Bulls eye

Princip této hry je jednoduchý, nahrajte co nejvíce bodů, aniž byste se dostali do speciálních segmentů, které mají červenou barvu. Zasáhněte střed a staňte se mistrem šipek. Bavte se s hrou Strike Hit a dokažte všem, že jste nejlepší.

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

EVAL – Draw Run Jump Game

Eval je akční 2D kreslená, nekonečná běžecká hra, ve které máte za úkol vydržet co nejdéle a vytvořit tak co největší skóre. Ovládáte roztomilého šťastného tvora, pomocí kterého musíte projít logickými hádankami ve tvaru trojúhelníků, kruhů a čtverců.

 

Dnes nejčtenější

.