Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Basic Calculator Pro

Tahle kalkulačka je obsoletně jednoduchá. Ale někdy je méně více, což ocení obzvlášť ti z vás, kteří chtějí provádět jednom základní početní úkony a dají přednost přehlednému designu před chaotickou nabídkou matematických výpočtů.

Warhammer Quest 2

Vydejte se prozkoumat útroby žalářů a prožijte vlastní dobrodružství ze světa Warhammer. Čeká na vás taktický boj s nepřáteli a krásný vizuální kabátek, který oceníte na iPhonu i iPadu. S každým vítězstvím získáte nové zbraně a zbroj. Vzhůru do boje.

Lake Hope: Ready For School

Děti prostě patří do života a jednou přijde okamžik, kdy je vypustíte z domova do školy.  Potom budete řešit, zdali je vaše ratolest připravena na tuhle novou životní etapu. Lake Hope vám v tom pomůže, jen musíte překonat jazykové bariery a své dítě otestovat: číslovky, barvy, tvary a další.

Filter Candy

Vyfotili jste fotku, ale něco jí chybí. Nějaký výsledný efekt či tak něco. No, pak vám v tom může pomoct tahle šikovná aplikace, která nabízí různé filmové filtry. Pokud si nevyberete můžete fotky upravit dle svého vkusu a uvážení.

Lash Emojis

Samolepek do iMessengeru nikdy není dost. Těch netradičních ještě více. Jak už samotný název vypovídá, tohle bude o řasách, které v tomhle případě hrají hlavní roli. Jak vyjádříte pocity a emoce, no, to je rozhodně na vás.

Text Curve: Circular Text

Tahle aplikace není pouhý editor textu. Nabízí mnohem sofistikovanější hrátky s textem, než si může být na první pohled patrné. Napsaný text můžete křížit do kruhů, vlnek a dalších cest a udělat tak vaši fotku víc propracovanou a vše krásně zakomponovat.

mySolar – Build your Planets

Je pro vás vesmír jedním velkým a fascinujícím prostorem.  Zahrajte si na Boha a vytvořit váš vlastní solární systém. Fantazii a kreativitě se meze neklade. Nezapomeňte však na to, že ve vesmíru nejste sami a nepřátelé mohou být dobrým zdrojem surovin.

Dnes nejčtenější

.