Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na odkaz v jejím názvu.

Ear Cat – Music Ear Training

Tahle hra není dělaná pro každého. Musíte na ní mít hudební sluch, protože Ear Cat má za úkol zjistit, jak je vaše ucho vytrénované. Je vhodná pro začínající muzikanty, tak pokročilé hráče. V několika levelech budete muset poznat o jaké tóny jde. Nastražte uši!

Safety Photo+Video

Znáte ten pocit, když někomu pučíte svůj iPhone s nějakou fotkou, která se vám povedla. Může se však stát, že kamarád začne lustrovat vaší galerii a narazí na nějaké trapné foto. S touhle aplikací už se podobná situace nemusí opakovat, protože vybrané fotky či videa nikdo bez kódu neuvidí.

ARvid – Augmented Reality

Rádi natáčíte videa, ale něco vám k úplnému štěstí chybí? No, co takhle reálný svět spojit s tím virtuálním? S ARvid umístíte objekty skrze rozšířenou realitu a začnete natáčet. Najdete tu postavy, text, oheň a další, které videotvorbu trochu oživí.

Anchor Pointer Compass GPS

Apka pro outdoorové nadšence. Použijte svoje iOS zařízení jako navigační nástroj a už nikdy neztraťte cestu zpět. Své uložené lokality můžete sdílet prostřednictvím e-mailu, služby iMessage, Twitter, Viber, Facebooku a dalších oblíbených sociálních sítích.

Calcly: Free Universal Calculator for iPad

Jediná aplikace, kterou váš iPad postrádá je určitě kalkulačka. No, tak to je Calcly přímo pro vás. Je zdarma a neobsahuje žádné reklamy. Sčítání a odčítání nejsou problém, tak i logaritmy a jiné výpočty, které byste od běžné kalkulačky čakli.

Achromatic

Před vámi leží políčko s tečkami. Celkem jednoduché, ne? Ale co teď? No, tak na to musíte přijít v téhle puzzle hře, která vám dá pořádně zabrat. Máte pouze jednu možnost, jak se dostat k cíli. Jdete do toho?

Little Moments by Fat Mum Slim

Editor fotek nemusí být jenom nudná a fádní záležitost. Tahle appka slibuje intuitivní ovládání. Také vám ukáže fotku dne. Máte možnost přidávat filtry, zajímavé citáty či text, který můžete dále upravovat. Celkově si můžete se vším hezky pohrát.

dream iphone fb

Dnes nejčtenější

.