Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. K jednotlivým aplikacím se dostanete skrze odkaz v jejich názvu.

Watchlist – Movies & TV Shows

Dnes máme možnost zhlédnou neuvěřitelné množství filmů a seriálů, ale kde začít? Aplikace Watchlist vám umožní sledovat filmy, které chcete vidět. Také vám dokáže navrhnout seriály a další audiovizuální zábavu na dlouhé dny.

Union – Combine & Edit Photos

Union je elegantní nástroj pro úpravu obrázků, který vám umožní vytvořit úžasná překrytí, siluetové fotografie a zajímavé výřezy. Využijte vlastní fotky nebo si vyberte z tisíců krásných fotografií s vysokým rozlišením, které jsou dostupné v knihovně Unsplash.

You Against Me

Ve většině mobilních her jedete sami za sebe. V You Against Me se můžete s kamarádem střídat. Úkolem je prostý. Zmocnit se co možná nejvíce políček s čísly. Hra je to jednoduchá a návyková. Jakmile se do ní ponoříte, začnete vytvářet strategie. Samozřejmě můžete hrát i on-line.

Grapple Gum

Grapple Gum je intenzivní a akčně nabitá akční platformová střílečka, kterou prostě musíte vyzkoušet. Hrajte za růžový kousek žvýkačky a bojujte proti pohyblivým objektům, které se vám snaží hru přerušit. Hra je plná akce a nuda do ní opravdu nepatří.

Do.List: To Do List Organizer

Naplánujte své úkoly přesně, jak potřebujete. Používejte ověřené a přehledné seznamy k organizování všeho, co musíte zvládnout. V aplikaci jsou předpřipravené seznamy nákupů, knih, které chcete přečíst a samozřejmě si můžete tvořit vlastní.

Live Weather: Alert & Forecast

Vhodných aplikací na sledování počasí není nikdy dost. Nikdo přeci nechceme zkažený rodinný výlet kvůli špatnému počasí. Live Weather: Alert & Forecast ukazuje počasí v reálném čase, informace z radaru jsou samozřejmostí. Rychlé a přehledné mapy, které už vám program nezhatí.

Quantum Tree

Vydejte se na vzrušující, textové sci-fi dobrodružství napříč vesmírem a časem, protože tato hra spojuje majestát kvantového vesmíru s makroskopickou realitou klasického světa. Učte se touto hrou a načerpejte nové vědomosti.

iphone s aplikacemi lezici na stole

Dnes nejčtenější

.