Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bydlet ve velkém městě má své nezanedbatelné výhody. Kromě spolehlivé hromadné dopravy, množství pracovních míst nebo kulturního vyžití je tu ještě jeden klad. Pokud se vám rozbije iPhone, není problém najít servis, ve kterém jej opraví. Apple servis Ostrava tak mít určitě bude, taková Břidličná s 3 tisícovkami obyvatel už těžko. Na malém městě žádný servis být nemusí a když ano, malé konkurenční prostředí nemusí přinést kvalitní služby.

Rozhodně ale není všechno zlato, co se třpytí. Velké město nevyhovuje každému. Příroda mimo více obydlené destinace dokáže učarovat a v tu chvíli nikdo nebude myslet na budoucí problémy se svým telefonem. A podle většiny zkušeností si mnoho iPhone uživatelů ani nechce připustit, že by se jim telefon někdy rozbil nebo ho dokonce rozbili sami.

Po nehodě pak přichází zděšení a rychlé řešení způsobené škody. Jenže takový rozbitý iPhone po záruce nedokáže opravit každý. Do obchodu, kde byl iPhone koupen, nemá smysl chodit, protože tam už vám nikdo nepomůže.

V malých městech chybí kvalifikované servisy

Dobrý a kvalitní Apple servis musí mít za sebou především spolehlivého dodavatele. A ten se hledá občas těžko. Není určitě správné lidem do telefonů dávat levné a nekvalitní díly. Apple se sám pyšní tím, že dokáže nabídnout bezkonkurenční kvalitu komponentů, a ne jinak tomu má být u jejich výměny.

Další překážkou lepší nabídky služeb v malém městě je určitě menší poptávka. Zkrátka a dobře, není tolik zákazníků, kteří by služeb servisu využili. Samotní kvalifikovaní pracovníci se poté spíše stáhnou do větších měst, kde lépe využijí svoje schopnosti a dostane se jim i lepšího vybavení a finančního ohodnocení.

Ani velké město ale nemusí nabízet dostatečné služby a kvalitní servis Apple zařízení. Jestli si nemůžete vybrat a volíte osvědčenou kvalitu, nebo jen prostě servisy ve svém městě neznáte, stačí si objednat svoz zařízení. Servis Plzeň jako velké město má a když na tomto místě bydlíte, stačí se do něj pěšky vydat. 

Rizika nekvalitních dílů

Spolehlivý a kvalitní dodavatel náhradních dílů potřebuje mít především jistého odběratele. Tím ale těžko bude malý iPhone servis působící na menším městě. I v rámci vyjednávání spolupráce to pak klade vysoké nároky na servis, který se raději přesune do většího města nebo úplně svoji činnost zastaví.

Ruku v ruce s větším odběrem náhradních dílů jde samozřejmě i jejich cena. Když servis objedná velkou várku náhradních dílů, dostane se na lepší podmínky a může i svým zákazníkům nabídnout nižší ceny oprav. Proto se nemůže nikdo divit, že velký iPhone servis bude mít přívětivější podmínky pro zákazníky a s nimi nabídne i nadstandardní služby.

Mezi zvláštní nabídky služeb lze určitě zařadit diagnostiku zdarma nebo záruku 2 roky na provedenou opravu. I podle těchto služeb navíc by se měl zákazník řídit a jít tam, kde pro něj udělají skutečně maximum.

Kurýrní pražský servis odkudkoliv z ČR a zdarma?

Jestli nemáte poblíž žádný spolehlivý iPhone servis, nemusíte se stěhovat nebo dlouho dojíždět. Pohodlnou variantou je svoz zařízení do servisu. Ten lze k opravě objednat a váš iPhone, iPad nebo třeba MacBook servis iRoom zase pošle zpět k vám.

Kurýr a svoz iPhone zdarma můžete využít v případě, že cena opravy překročí 1 999 Kč. Pokud je nižší, zaplatíte 119 Kč, což je zanedbatelná částka s přihlédnutím k tomu, že zařízení se dostane k opravdovým profesionálům a dostane tu nejlepší péči.

Jestli ale nechcete čekat na kurýra a proces urychlit, navštivte pobočku České pošty a odešlete rozbité zařízení sami. V tomto případě je vhodné zvolit službu „Balík do ruky“ s dodáním do 24 hodin a pojištěním. To je důležité hlavně pro dražší zařízení a plně pokryje případnou ztrátu při přepravě. K rozbitému iPhonu i dalším zařízením přiložte popis závady a pokud využíváte přístupový kód na odemčení, uveďte i ten, aby se technici do produktu dostali.

Broken Glass iPhone FB

Dnes nejčtenější

.