Zavřít reklamu

Čas od času věnujeme pozornost videím sdílených Applem na svém YouTubovém kanále. Převážně se jedná o krátké shoty prezentující přednosti nových produktů nebo krátké manuály, které ukazují, jak správně nová zařízení používat. V nedávno zveřejněné reklamě se Apple věnuje svým bezdrátovým sluchátkům AirPods druhé generace.

Sluchátka Apple AirPods 2. generace:

Video se nazývá Bounce. Ve dvou minutách Apple dynamicky prezentuje druhou generaci svých oblíbených sluchátek. Muž v reklamě bez problému poskakuje ulicemi a odráží se od obyčejných předmětů, címž chce Apple zřejmě vyzdvihnout naprosté odpoutání těchto sluchátek od kabelů díky nově možnému bezdrátového nabíjení a funkce Hey Siri. Jako doprovodná hudba slouží I Learned Some Jazz Today od skupiny Tessellated. Na reklamu se můžete podívat pod článkem.

AirPods jsou dlouhodobě jedním z nejprodávanějších a nejoblíbenějších produktů Applu a na prodejích je to rozhodně znát. Technologický gigant před pár měsíci znenadání odhalil druhou generaci AirPods a nutno říct, že se od ní čekalo daleko více. Kromě bezdrátového nabíjení a funkce Hey Siri nepřišla žádná novinka, ač se dlouho spekuloval o černé barvě nebo voděodolnosti. Objevují se ale spekulace, že Apple tento rok představí i třetí generaci AirPods, které by výše zmíněné vlastnosti měly přinést. Vše se ale ukáže až časem.

airpods-1-airpods-2-fb

Dnes nejčtenější

.