Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Hello Translator – Translate All

Hello Translator je jednoduchý, ale užitečný překladač pro vaše iOS zařízení. Umožňuje nejen překlad vámi napsaného textu, ale umí také přes čočku fotoaparátu rozpoznat text a kvalitně ho přeložit.

[appbox appstore id1462993657]

Auto Chess:Origin

V inovativní a zábavné hře Auto Chess:Origin bude vaším úkolem sbírat a vyměňovat kartičky s hrdiny, stavět je do různých strategických formací a utkat se na netradiční šachovnici o první místo mezi všemi hráči.

[appbox appstore id1464482102]

How Does The Human Body Work?

Baví vás anatomie a zajímá vás lidské tělo? Tato aplikace vás jím provede skrz naskrz. Ukáže vám, jak pracují svaly i jednotlivé vnitřní orgány, co se děje, když trávíte potravu, a řadu dalších zajímavých věcí.

[appbox appstore id1453160339]

Fold It!

Fold It je nápaditá puzzle hra, která vás i vaše mozkové závity dokáže zaměstnat na dlouhé hodiny. Ve hře s jednoduchým ovládáním a příjemným uživatelským rozhraním bude vaším úkolem správně poskládat tvary.

[appbox appstore id1465499494]

Pixel People

Vítejte ve světě Utopie, kde vy jste tím, kdo vytváří města i jejich obyvatele. Strategická hra Pixel People sice má apokalyptickou tématiku, snaží se ji ale přetvořit v nadějný, pozitivní příběh.

[appbox appstore id1378223138]

iOS Apps fb

Dnes nejčtenější

.