Zavřít reklamu

Letošní červnové vývojářské konference WWDC jsme se dočkali v nejbližším možném termínu. Každoroční vývojářská konference se letos koná v kalifornském McEnery Convention Center. Po skladbě Boom od X Ambassadors se spustilo úvodní video, a pak už vstoupil na pódium ředitel Applu Tim Cook, který se přivítal s obecenstvem a zahájil svůj úvodní projev.

 

Tima Cooka, který napochodoval na pódium, na jehož pozadí se skvělo modře osvícené jednoduché logo Applu, uvítali přítomní potleskem. Úvodní nadšený dík patřil zejména vývojářům, jejichž práce podle Cooka dělá svět lepším místem a obohacuje životy všech lidí. Letošního WWDC se podle Cooka účastní mnohem více lidí z více zemí světa.

Tim v úvodu dále sebevědomě prohlásil, že Apple dělá nejlepší produkty na světě, a zdůraznil zejména služby, na které se firma chce nově soustředit. Vyzdvihl jedinečnost služby Apple News+, připomenul Apple Arcade, Apple Card a Apple TV+, tedy služby, které poprvé jablečná společnost předstravila počátkem tohoto roku.

Nenechte si ujít žádnou novinku z WWDC 2019 a sledujte dnešní nálož článků, aby vám nic neuniklo.

iDB 2019-06-03 v 18.03.17

Dnes nejčtenější

.