Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Dr. Panda Supermarket

Dr. Panda Supermarket je hra, nabitá zábavnými vzdělávacími aktivitami pro vaše děti. Budou mít za úkol pomáhat při hledání potravin, organizování přepravek, vážení produktů a spoustu dalšího. 10 mini her na téma supermarket vašemu dítěti pomůže s účením čísel a organizačním dovednostem.

[appbox appstore id609405853 oldprice=“99Kč“]

Weather Informant

Weather Informant nabízí zjednodušený přístup a „push“ notifikace všech národních meteorologických prognóz, hodiny nebo upozornění. Pokud se tedy často zajímáte o počasí nebo rádi plánujete výlety na víkend, tato aplikace vám zaručeně usnadní práci!

[appbox appstore id802517287 oldprice=“129Kč“]

Geocaching Compass

Perfektní kompas do vašeho iPhonu nebo iPadu. To je Geocaching Compass, díky kterému svůj poklad najdete nejrychleji! Navštívené destinace lze ukládat, upravovat, duplikovat nebo přeskupovat. Přesnost aplikace je určení místa přibližně do 15 stop, v závislosti na podmínkách a schopnostech vašeho zařízení.

[appbox appstore id510468154 oldprice=“25Kč“]

Hourme – time calculator

Hourme je aplikace, která vám spočítá vaše potřebné časy. Chcete snadno a rychle zjistit, kolik hodin bude za 10, 15 nebo 45 minut? Nebo vás zajímá, kolik hodin nebo minut zbývá do konce dne nebo týdne? Na všechny tyto otázky vám odpoví zcela a jistě!

[appbox appstore id1239995279 oldprice=“25Kč“]

Siren Pro™

Užitečný nástroj s nouzovým a policejním světlem. Pokud se budete někdy nacházet v nouzové situaci, můžete použít tuto sirénu ihned po spuštění aplikace. Nabízí 4 druhy rozhraní a 16 nouzových zvuků. Buďte v bezpečí!

[appbox appstore id488001448 oldprice=“25Kč“]

Photo translation

Jeden z nejrychlejších textových překladačů! To je Photo translation, aplikace, která vám mnohdy ušetří potřebný čas. Nemusíte už přepisovat dlouhé texty do svého zařízení a čekat na přeložení. Stačí jen zabrat daný text a program ho sám přeloží. Jednoduché, ale perfektní!

[appbox appstore id1359014928 oldprice=“79Kč“]

Extreme Reminders

Skvělá aplikace na připomínky, která obsahuje výkonné funkce, jenž vám usnadní spoustu práce. Lze ji synchronizovat s připomínkami od Apple, vytvořit plný seznam s více možnostmi třídění, opakované připomenutí nebo nastavení alarmu. Pro snadné vyhledávaní máte k dispozici identifikace a filtrování.

[appbox appstore id475447417 oldprice=“25Kč“]

iPhone-fb

Dnes nejčtenější

.