Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Dalmoji – Dalmatian Emojis and Stickers!

Aplikace Dalmoji nabízí rozšíření pro vaše klávesnice! Pokud jste totiž milovníkem psů, tady jich budete mít víc než dost. V nastavení stačí jen povolit klávesnice třetích stran a poté budete mít k dispozici více než 100 roztomilých a zábavných samolepek.

[appbox appstore id1215980675 oldprice=“79Kč“]

Thundergut’s Revenge

Mac Thundergut je zpět a tentokrát unesl svého mentora! Jen vy ho můžete zachránit! Hrajte jako hrdina s lukem a zničte každého, kdo vám bude stát v cestě. Ovládání je zcela jednoduché, během pár chvilek padne do ruky každému. Ve hře budete mít na výběr 2 typy postav, tři světy a celkem 30 úrovní.

[appbox appstore id1186101136 oldprice=“25Kč“]

SON of the SUN & WIZARD LIZARD

SON of the SUN poskytuje interaktivní zážitek pro celou rodinu. Vypráví příběh „Otce Slunce“ a jeho dětí ze slunečního paprsku, když zkoumají vesmír. Děj obsahuje 20 interaktivních snímků, více než 150 animací a interakcí, 15 znaků a přes 30 minut hudby. Pokud hru rychle dokončíte, můžete se těšit na tu bonusovou se třemi úrovněmi obtížnosti.

[appbox appstore id792662062 oldprice=“25Kč“]

Super Plane Rush

Leťte co nejdál to jen jde a cestou sbírejte prsteny, díky kterým si později budete moci koupit vylepšení, odemknout různá letadla a zvyšovat úrovně. Musíte se vyhýbat všem překážkám, jako jsou stromy, kaktusy, balóny a spoustu dalšího. Postupně můžete pilotovat až 12 letadel, ke kterým se dostanete přes 5 úžasných úrovní. Kam až doletíte?

[appbox appstore id659974594 oldprice=“49Kč“]

Glow Wallpapers √

Milovníci nádherných tapet, Glow Wallpapers je tu pro vás! Rozjasněte své iOS zařízení s neuvěřitelně zářícími tapetami! Vyberte si z více než 10.000 snímků. Získejte úžasná pozadí! Nejtěžší bude jen si vybrat.

[appbox appstore id552376142 oldprice=“25Kč“]

Moto Race Pro

Skvělá hra Moto Race Pro nabízí spousty zábavy v oblasti závodních her! Závodťe, vyhrávejte, sbírejte mince na vylepšení svých motocyklů! Ovládání je naprosto jednoduché a naučí se ho opravdu každý. Jen s postupným zvyšováním obtížnosti pocítíte náročnosti některých map.

[appbox appstore id550063467 oldprice=“49Kč“]

Ella – GPS Elevation Tracker

Zaznamenávejte si svou nadmořskou výšku v reálném čase s aplikací Ella. Ta je ideální pro pěší turistiku, horolezectví nebo silniční výlety. Pomocí těchto záznamů se postupně vytváří grafy se statistikami. Můžete tedy porovnávat, jaký výlet byl nejnáročnější, či v jaké nejvyšší nadmořské výšce jste doposud byli. Je to perfektní doplněk na cesty, který by neměl chybět u nikoho!

[appbox appstore id972474576 oldprice=“49Kč“]

airpods_iphone_pencil_fb

Dnes nejčtenější

.