Zavřít reklamu

ikona icon256 (4)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Suite of Cleaners
Tato aplikace nabízí top čističe pro všechny majitele Macu. Suite of Cleaners vám umožní uvolnit místo na vašem disku a díky tomu poběží Mac rychleji. Proskenuje počítačový odpad, detekuje a vyčistí Mac od virů, dále vyčistí duplikované soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1077740987 oldprice=“4,99€“]

Instant Effect
Instant Effect představuje ten nejjednodušší způsob, jak aplikovat filtry na vaše fotografie. Stačí přetáhnout snímek do okna aplikace, pak vybrat vhodný filtr a máte dokončenou práci.

[appbox appstore id816855255 oldprice=“0,99€“]

Watermark Images
V případě, že chcete přidat fotografie na vaší webovou stránku nebo blog, tak možná byste chtěli na dané snímky přidat vodoznak. Aplikace vám zjednoduší a zrychlí práci.

[appbox appstore id946962004 oldprice=“1,99€“]

Squidoo
Squidoo je prostou a výkonnou aplikací, která slouží pro vyhledávání a kontrolování hudby na vašem Macu. Aplikace vám umožní spravovat přehrávání populárních hudebních aplikací (iTunes, Spotify a Pandora), vyhledávat vaše oblíbená alba a skladby a objevovat novou hudbu, která bude založená na tom, co běžně posloucháte.

[appbox appstore id1038121204 oldprice=“3,99€“]

Clicky
Clicky je skvělou menu bar aplikací, která vám pomůže zjistit, jak často a kde klikáte na obrazovku. Aplikace nabízí vizuální a/nebo audio zpětnou vazbu pro vaše klikání myší. Clicky se hodí pro vaše prezentace, video tutorialy a pro mnoho dalších situací. Nyní budou lidé vědět kam vlastně klikáte na obrazovce.

[appbox appstore id1002337700 oldprice=“2,99€“]

Instant Resize
Instant Resize vám umožní velmi snadno přizpůsobit velikost fotografií. Opět stačí přetáhnout snímek do okna aplikace, vybrat správnou velikost a vše je hotovo.

[appbox appstore id816850863 oldprice=“0,99€“]

AppGenome
S touto praktickou aplikací můžete zapomenout na všechny aplikace typu Facebook, Instagram a další. AppGenome vám umožní uvést vámi zvolenou URL, zvolení typu prohlížeče (pro plnohodnotný nebo mobilní web) a vytvoří aplikaci, která zůstane umístěna ve vašem menu bar. Tato aplikace podporuje všechny webové stránky. AppGenome vám také nabízí seznam přednastavených aplikací, např. Reddit, YouTube, Dropbox, Gmail a další.

[appbox appstore id1076004595 oldprice=“2,99€“]

Instant Convert
Pokud potřebujete konvertovat obrázky do odlišného formátu, tak je Instant Convert tou pravou aplikací. Stačí přetáhnout obrázek do okna aplikace, vybrat formát a je hotovo.

[appbox appstore id846717884 oldprice=“0,99€“]

Violett
Violett je zajímavou dobrodružnou hrou, která je zasazená do světa plného zázraků, všemožných vtípků a věcí, které jsou za hranicí naší reality. Tato poutavá hra popostrčí váš mozek až k vašim limitům a naprosto vás pohltí. Violett je klasickou vzdorující puberťačkou, kterou její rodiče odvlekli do starého strašidelného domu daleko od jejích přátel a městského života. Violett je znechucená představou, jak nudný život ji čeká.. ale brzy zjistí, že ji čeká největší dobrodružství jejího života. Připojíte se?

[appbox appstore id771609508 oldprice=“9,99€“]

Medieval Defenders
Zajímavá hra, ve které musíte ochránit hrad a ukázat vetřelcům, kdo je tu pánem. Začněte stavět věže, trénujte svá kouzla, ušetřete nějaké peníze a vašeho protivníka jednoduše porazíte. Středověk byl temným časem, kdy chtěl každý neustále rozšiřovat své území. Nedávejte svým nepřátelům žádnou záminku k tomu, aby si mysleli, že jste slabší než oni a rychle se pusťte do boje.

[appbox appstore id665071253 oldprice=“4,99€“]

Worms Revolution
Worms Revolution je další známou počítačovou klasikou. Jedná se o tahovou strategii, která nabízí nové prvky a krásnou 3D grafiku. V této hře si můžete zahrát rozsáhlý režim single player nebo se můžete ponořit rovnou do režimu multiplayer a začít válčit online. Worms Revolution vám přináší možnost uzpůsobit si svého červíka dle vašich představ za pomocí velkého množství různých klobouků, brýlí, plnovousů či různých cetek.

[appbox appstore id616018342 oldprice=“9,99€“]

Photo: gizmodo.com Photo: gizmodo.com

Dnes nejčtenější

.