Zavřít reklamu

ikona 6414499_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Card R
Card R je zajímavou aplikací pro každého, kdo rád využívá vizitky, ale nerad je neustále tahá u sebe. Tato aplikace vám umožní okamžitě vyčíst z jakékoliv vizitky, kterou máte vyfocenou, informace. Aplikace automaticky odstřihne okraje a upraví pozici vizitky.

[appbox appstore id1016928691 oldprice=“7,99€“]

Reminders Widget
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders Widget vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, nabízí možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“1,99€“]

Aerium
Aerium je nádherná aplikace na počasí, která vás vždy upozorní, když v oblasti, kde se vyskytujete, bude následující den pršet. Popis aktuálního počasí je celkem vtipný a vždy vám pomůže zvolit vhodné oblečení. S proměnlivými animacemi a barevnými předpověďmi, je Aerium prostou a efektivní aplikací, sloužící pro vaše každodenní potřeby. Aplikace pracuje z jakéhokoliv místa, podporuje ºC i ºF a nabízí krásný vizuální zážitek. Bohužel aplikace podporuje pouze angličtinu, takže poslouží komukoliv, kdo s angličtinou nemá problém nebo si jí potřebuje sem tam procvičit.

[appbox appstore id1076414499 oldprice=“0,99€“]

Cleaner Pro
Patříte mezi osoby s velkým množstvím kontaktů? Pak vás potěšíme, jelikož tato aplikace umí vyhledat a sloučit duplikované kontakty, odstranit kontakty beze jména či čísla, zálohovat vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email) a bleskurychle vyhledat čísla, která potřebujete.

[appbox appstore id519077149 oldprice=“2,99€“]

Time Note
Máte rádi časový přehled o všech důležitých událostech, které se vám staly? Využijte Time Note, abyste mohli spravovat a prohlížet si vaše události, různé cesty, pracovní činnosti, rodinné aktivity a vlastně cokoliv, co lze spojit s časem.

[appbox appstore id1114389016 oldprice=“0,99€“]

Sizer XL
Sizer XL je velmi užitečnou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id561689617 oldprice=“2,99€“]

Ticka
Potřebujete stopky nebo časovač pro svůj intervalový trénink, HIIT či jakýkoliv jiný trénink? Ticka nabízí prostou iOS aplikaci ve formě stopek a časovače, která byla vytvořena přesně pro fitness a cvičení. Aplikace je snadno použitelnou variantou pro každého, kdo má rád přehled o čase.

[appbox appstore id1119578157 oldprice=“0,99€“]

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro všechny vaše síťové analýzy a diagnostické problémy. Všechny nezbytné síťové nástroje jsou obsaženy v této jedinečné aplikaci. Net Master umí kompletně proskenovat a diagnostikovat všechna zařízení, která jsou připojená k veřejně přístupné síti. Dále obsahuje rychlostní test, přátelské uživatelské prostředí a mnohem víc.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

Minibudget
S Minibudget si můžete velmi snadno založit finanční rozpočet a postupem času zaznamenávat své výdaje do různých kategorií. Díky Minibudget bude velmi pohodlné řídit váš rozpočet a budete mít naprostý přehled o svých financích.

[appbox appstore id1023219926 oldprice=“1,99€“]

Zero+
A máme tu něco pro milovníky logického myšlení. Zero+ je prostou iOS puzzle hrou, která je ďábelsky zábavná. Stačí přidávat pozitivní a negativní očíslované bloky jeden k druhému a docílit výsledných nul. Aplikace nabízí 120 levelů a vývojáři stále přidávají nové.

[appbox appstore id944791433 oldprice=“0,99€“]

Abyss: the Wraiths of Eden
Ponořte se do nekonečného fascinujícího mořského dobrodružství. Proslulý podmořský badatel Robert Marceau zmizel za záhadných okolností a nyní jeho snoubenka musí sestoupit do temných hlubin oceánu, aby ho našla. Vydejte se do neznámých hlubin, abyste prozkoumali potopené město Eden, které nyní ovládají démoni, najděte ukryté objekty a čelte přízračným mořským příšerám v této záchranářské akci. Hra nabízí 40 cizokrajných podmořských lokací, 16 scén, kde musíte najít různorodé předměty, 22 miniher a 3 úrovně obtížnosti.  Jste připraveni si nasadit kyslíkovou masku a ponořit se?

[appbox appstore id561084739 oldprice=“6,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.