Zavřít reklamu

icon 100864_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Keep Note
Keep Note je přehlednou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všelijakých poznámek. Jednoduše přidávejte, vymazávejte či prohledávejte vaše poznámky. Aplikace vám umožní okamžitě přeskakovat mezi různými soubory za pomocí přehledného seznamu. V momentě, kdy se potřebujete soustředit na jeden jediný soubor, tak můžete seznam souborů jednoduše skrýt. Kepp Note vám nabízí 8 barev pro vaše zápisy, 5 různých fontů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id617616732 oldprice=“1,99€“]

ChatApp
ChatApp je skvělou možností, jak přivést aplikaci WhatsApp na váš Mac. Začněte jednoduše posílat zprávy vašim přátelům a známým přímo z vašeho Macu. Díky této aplikaci si můžete prohlížet a stahovat příchozí fotografie, videa či sami přikládat různé soubory. Samozřejmě musíte mít WhatsApp na vašem mobilním zařízení.

[appbox appstore id1061260770 oldprice=“1,99€“]

App for Gmail
Máte emailový účet na Gmailu? Možná vám právě tato aplikace udělá radost. App for Gmail je aplikací pro emailovou službu Gmail. Aplikace nabízí ikonu na menubar (prohlídněte si všechny příchozí emaily za pomocí jednoho kliknutí), okamžité notifikace při příchozím emailu, možnost vytváření klávesových zkratek pro Gmail a mnoho dalšího.

[appbox appstore id977100864 oldprice=“2,99€“]

Quartet for Keynote
Quartet for Keynote je perfektním doplňkem pro aplikaci Keynote, jelikož vám nabízí 20 originálních pohybujících se motivů, 45 návrhů pro pozadí, 100 animací a 90 nehybných motivů. Využijte je a vaše příští prezentace bude přesvědčivá a unikátní.

[appbox appstore id440457364 oldprice=“39,99€“]

SystemDoctor
SystemDoctor je užitečným nástrojem, který vám poskytne optimalizaci disku a paměti Macu. Aplikace dokáže vyčistit nepoužívané soubory, což vám poskytne mnohem více místa na disku. U starších Macu by vám aplikace mohla také pomoci ke zrychlení celého systému. Neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id718222469 oldprice=“9,99€“]

Redux
Screen Record Redux je praktickým softwarem, který se zaměřuje na nahrávání toho, co se děje na vaší obrazovce. Aplikace umí nahrávat i audio a také zvládá nahrávat pouze vybrané okno, vybraný prostor či celou obrazovku, je jen na vás, kterou možnost si vyberete. Aplikace umí skrýt ikony, které máte na své obrazovce a umožní vám přidat do svých videí text či obrázkové logo.

[appbox appstore id998013598 oldprice=“9,99€“]

Violett
Violett je zajímavou dobrodružnou hrou, která je zasazená do světa plného zázraků, všemožných vtípků a věcí, které jsou za hranicí naší reality. Tato poutavá hra popostrčí váš mozek až k vašim limitům a naprosto vás pohltí. Violett je klasickou vzdorující puberťačkou, kterou její rodiče odvlekli do starého strašidelného domu daleko od jejích přátel a městského života. Violett je znechucená představou, jak nudný život ji čeká.. ale brzy zjistí, že ji čeká největší dobrodružství jejího života. Připojíte se?

[appbox appstore id771609508 oldprice=“9,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.