Zavřít reklamu

Apple se pomalu, ale jistě připravuje ke spuštění všech svých nových Apple TV služeb, které představil na poslední konferenci. Jak jistě víte, tak má jablečná společnost na portálu YouTube svůj vlastní účet, na který nahrává různá videa – od různých návodů, přes reklamy, až po představení svých zařízení. Nedávno však ze strany Applu vznikl na YouTube druhý kanál s názvem Apple TV.

Apple TV+:

Jablečná společnost na tento kanál průběžně nahrává nová a nová videa. Momentálně už se na tomto novém kanále nachází různé trailery a videa týkající se seriálů a filmů. Konkrétně zde najdete například obsah týkající se Hry o trůny, On the Basic of Sex, Tajného života mazlíčků 2 a další. Možná byste však čekali, že se na kanále budou nacházet nějaká videa týkající se nové služby Apple TV+. V tomto případě vás však musím zklamat, jelikož kromě úvodního videa, které si svou premiéru odbylo na konferenci, zde žádné video ohledně služby Apple TV+ nenajdete.

Kanál Apple TV je rozdělen do několika kategorií, mezi které patří například “Indie Exclusives,” “Ones to Watch,” “Hot Trailers,” “Behind the Scenes with…” a další. V minulosti jablečná společnost všechny trailery a videa zpřístupňovala pouze skrze iTunes. Jde tedy vidět, že se chce Apple z iTunes odtrhnout a prorazit tak i mimo vlastní aplikaci. Jablečná společnost momentálně testuje novou verzi aplikace Apple TV pro iOS a macOS. Již v budoucnu už si tedy budeme moci užívat obsah Apple TV i na našich Macích, iPhonech a iPadech. Zajímavé je, že pokud do vyhledávače YouTube zadáte termín „Apple TV“, tak se vám onen kanál prozatím nezobrazí, a to kvůli malé oblíbenosti. I jablečná společnost tedy nedostává nic zadarmo. Obsahem se bude muset prvně prokousat, aby se dostala ve vyhledávání na první příčky. Kanál Apple TV si můžete na YouTube zobrazit kliknutím na obrázek níže.

apple_Tv_youtube
apple_Tv_youtube_fb

Dnes nejčtenější

.