Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Water Balance Tracker

Lidské tělo je tvořeno přibližně 70 procenty vody, její dostatek je pro naše zdraví tedy nezbytný. Water Balance vám zajistí správný pitný režim tím, že vám pomůže sledovat váš příjem po celý den. Na rozdíl od podobných aplikací umožňuje zaznamenávat jakýkoli typ tekutiny. Aplikace také zahrnuje denní připomenutí, widget nebo spojení s „Apple Zdraví“.

[appbox appstore id1116918691 oldprice=“25Kč“]

Strike

Strike je velmi jednoduchý a účinný nástroj! Poskytuje užitečné funkce pro psaní a vytváření profesionálních tabulek a grafů, podporuje MathJax, Markdown, Apple Pencil a schopnost připojit soubory a obrázky. Dokumenty lze sdílet a spolupracovat na nich, což umožňuje editovat daný soubor až 10 danými lidmi naráz. Přidáním značek urychlíte pozdější vyhledávání, zobrazení statistik a exportování dokumentů. Developer také nabízí desktopovou verzi pro Mac, kterou můžete synchronizovat s mobilní verzí.

[appbox appstore id1383011820 oldprice=“299Kč“]

looptify – influencer merch

Looptify je trh pro celebrity, sportovce, hudebníky a další. Jako fanoušek můžete získat přístup ke všem jednotlivým značkám, kosmetických výrobkům, doplňkům a dalšímu exkluzivnímu obsahu. Přihlašování se k odběrateli prostřednictvím služby Looptify také nabízí zasílání zpráv bez spamu, živých přenosů a dalších předních událostí.

[appbox appstore id1443666043 oldprice=“25Kč“]

Binoculars

Binoculars nabízí skvělý dalekohled do vašeho telefonu! Využívá plné rozlišení vašeho zařízení a na výsledku je to vidět. Dalekohled skutečně zpracovává fotosenzor s plným rozlišením tak rychle, jak je to možné, a pak ořízne obraz s plným rozlišením, což má za následek mnohem vyšší kvalitu zvětšení a mnohem užitečnější obraz. Tak proč tahat dalekohled, když máte telefon stále při sobě?

[appbox appstore id497864213 oldprice=“25Kč“]

Air-Photos

Pomocí aplikace Air-Photos můžete prohlížet fotografie z vašeho počítače bez zbytečných synchonizací! Všechno je sdíleno přes WiFi, takže rychlosti se nemusíte obávat.

[appbox appstore id525692766 oldprice=“49Kč“]

Pastry Chef Pro

Pastry Chef je vzdělávací aplikace na vaření vyvinuta lidmi, kteří se touto prací živí a práce v kuchyni je jejich vášní! Nabízí seznam unikátních receptů pečiva, testovaných v profesionálních kuchyních po celém světě. Navíc získáte skvělé tipy šéfkuchařů, techniky a historii produktu. Prioritou aplikace není kvantita, ale kvalita!

[appbox appstore id428829875 oldprice=“99Kč“]

Budgets Pro – Expense Tracker

Chcete vědět za co utrácíte? Budgets Pro vám jednoduše dokáže odpovědět! Vytvořte si rozpočty a snažte se je dodržet. Sledujte své náklady. Vaše rozpočty mohou být měsíční, týdenní nebo si můžete nastavit jakékoliv jiné časové období, které vám bude vyhovovat. Nastavit si jich budete moci tolik, kolik jen budete chtít. Mějte své výdaje pod kotrolou!

[appbox appstore id498102622 oldprice=“99Kč“]

Apple iPhone XR fb

Dnes nejčtenější

.