Zavřít reklamu

ikona 146222_largerDnes jsme pro vás připravili jedenáct zajímavých aplikací pro iPhone, iPad a některé i pro Apple Watch. Článek může posloužit uživatelům, kteří hledají aplikace např. pro blokování reklamního obsahu na webových stránkách, převodník jednotek, solidní ochranu pro svá hesla, mapování ženských cyklů, zálohování a synchronizaci souborů a složek, aplikaci pro podepisování dokumentů, falšování vaší polohy, odpočítávání dnů do určité události, aplikaci pro vzdálené ovládání Macu/počítače přes iOS zařízení či spolehlivou klávesnici. 

1Blocker
1Blocker je rychlou a velmi účinnou aplikací, která blokuje obtěžující obsah v Safari. Aplikace nabízí 38 000 předinstalovaných bloků, které si můžete uzpůsobit podle svého. Můžete také využít jakýsi bílý seznam webových stránek, na kterých vám rozšíření webu nevadí. Vytvořte si svá vlastní pravidla pro blokování obsahu webových stránek. Díky aplikaci bude vaše spotřeba mobilních dat rozhodně nižší.

[appbox appstore id1025729002]

Converter Plus
Converter Plus je převodník jednotek, který nabízí rozsáhlý seznam měn a jednotek ve stovkách kategorií. Aplikace také nabízí mnoho druhů kalkulaček, např. hypotéky, úvěry, spotřebu paliva a mnoho dalších pro každodenní problémy. Pro 167 světových měn zobrazuje aplikace směnné kurzy, které jsou každých 6 hodin aktualizovány nebo si je můžete aktualizovat sami.

[appbox appstore id370146222]

Dashlane
Dashlane vám nabízí spolehlivou ochranu vašich hesel a umožní vám snadno přihlašovat na různé internetové stránky i do aplikací. Mějte přístup k vašim heslům a informacím doma, v práci či kdekoliv jinde. Aplikace nabízí také rychlé generování unikátních hesel, možnost zvolit si synchronizování a zálohování pomocí cloudových služeb. Údaje, které máte uložené v Dashlane jsou vždy chráněné, i když ztratíte iPhone či iPad. Přístup do aplikace máte prostřednictvím hesla či Touch ID. Dashlane je k dispozici i pro Apple Watch a Maca.

[appbox appstore id517914548]

My Days
My Days je aplikací pro dámy, které chtějí mít přehled o svém těle. Aplikace vám umožní sledovat a předpovídat vaší menstruaci, ovulaci, plodnost a možnost poznamenávat si, kdy jste měli sex (chráněný i nechráněný). V případě, že se snažíte otěhotnět, tak vám My Days předpoví vaše plodné dny. My Days je jednoduchou možností, jak sledovat vaše ženské cykly. Aplikace také nabízí různé denní připomínky, které si nastavíte podle svých preferencí. Samozřejmostí je ochrana dat za pomocí hesla.

[appbox appstore id470179308]

SugarSync
SugarSync nabízí skvělou možnost, jak zálohovat, synchronizovat, sdílet a mít přístup ke všem svým složkám a souborům (dokumenty, fotografie, videa a hudba) z jakéhokoliv počítače či mobilního zařízení. Svá data můžete sdílet s vybranými lidmi, kterým zašlete pozvánku, aby si mohli vaše soubory prohlížet. Aplikace také nabízí efektivní vyhledávání – okamžitě najdete jakýkoliv soubor či složku, která byla synchronizována na SugarSync z vašeho počítače. Službu můžete vyzkoušet zdarma po 90 dní.

[appbox appstore id288491637]

SignNow
Potřebujete podepsat nějaký dokument nebo potřebujete, aby vám někdo dokument podepsal? SignNow vám to lehce umožní. Postup je velmi snadný: Nahrajte PDF, Word nebo textový dokument, podepište se prstem a odešlete dokument emailem nebo ho uložte na svůj účet na SignNow. Aplikace je zdarma pro podepsání 5 dokumentů každý měsíc nebo můžete platit za neomezené podepisování měsíčně či ročně.

[appbox appstore id489262811]

SwiftKey
Rozhodně jednou z nejpopulárnějších klávesnic pro iOS je SwiftKey, která na iPhony dorazila ihned poté, co Apple v iOS 8 umožnil používat klávesnice třetích stran. SwiftKey je rychlá, spolehlivá, snadno přizpůsobitelná a hlavně neustále vylepšovaná jejími tvůrci. SwiftKey se prosadila hlavně na Androidu, protože umožňuje bleskurychle psát na mobilu díky tomu, že jen jezdíte prstem po klávesnici od písmene k písmenu, což je znatelně rychlejší, než psaní na výchozí klávesnici.

[appbox appstore id911813648]

Change My Location
S pomocí Change My Location můžete zfalšovat vaší lokaci a předstírat, že jste na jiném místě než doopravdy jste. Maskujte svou polohu tím, že si vyhledáte určitou adresu nebo jednoduše klepněte na libovolné místo na mapě.

[appbox appstore id1116882930]

Dreamdays
Dreamdays je skvělou aplikací, která se zaměřuje na odpočítávání dnů, které zbývají do nějaké vámi zadané události. Své události můžete třídit podle kategorií nebo času. Každou svou událost si můžete uzpůsobit podle svého – vytvořte si pozadí dané události, nahrajte si různé poznámky a připomínky a sdílejte události na Facebooku, Twitter a Instagram. Ochrana vašich informací je možná za pomocí hesla nebo Touch ID. Aplikace také nabízí widget a podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id949838009]

AdBlock
AdBlock je klasickou aplikací, která vám zablokuje přístup k reklamám na vašich iOS zařízeních. AdBlock spolupracuje s každou aplikací nejen se Safari. Za pomocí aplikace se zbavíte otravných vyskakujících reklam. Začněte chránit své soukromí a zrychlete své zařízení. Můžete si vytvořit seznam blokovaných domén a synchronizovat je mezi všemi zařízeními, které využívají iCloud.

[appbox appstore id691121579]

Remote Mouse
Jak už samotný název napovídá, Remote Mouse je aplikace sloužící k ovládání Macu nebo počítače přes iPhone. Aplikace je dostupná jak pro iPhone, tak pro iPad a dokonce i pro Apple Watch. Chystáte se na nějakou prezentaci nebo sledování filmu? Remote Mouse vám s tím vším lehce pomůže. Nabízí skvělý design a podporu multi-touch gest, psaní na klávesnici, zobrazení docku z OS X a mnoho dalšího. V případě, že byste rádi nejdřív vyzkoušeli, jakým způsobem aplikace funguje, tak si můžete nejprve stáhnout verzi zdarma.

[appbox appstore id380450781]

[appbox appstore id403195710]

Pokud máte vyzkoušené nějaké jiné skvělé aplikace, tak se neváhejte podělit o tipy v komentářích.

Nenechte si ujít 7 lákavých point-and-click adventur pro iPhone a Mac, které vám zpříjemní víkend.

Dnes nejčtenější

.