Zavřít reklamu

ikona 450781_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DayRate
DayRate je přehlednou a jednoduchou aplikací, která obsahuje směnné kurzy pro více než 160 měn a nabízí přednastavenou kalkulačku. Aplikace je k dispozici pro Apple Watch.

[appbox appstore id1008533109 oldprice=“0,99€“]

AURA
Vyfoťte, editujte a sdílejte vaše fotografie – snadněji a kreativněji než kdykoliv předtím. Aplikace nabízí výkonné nástroje, které vám pomohou přidat na snímky krásné rámečky, filtry, efekty, fonty písma a mnoho dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“3,99€“]

Remote Mouse
Remote Mouse promění váš iPhone, iPod Touch nebo iPad na bezdrátový dálkový ovladač pro váš Mac či počítač. Aplikace nabízí touchpad, podporu multi-touch gest, klávesnici a tak bude ovládání vašeho počítače efektivní a jednoduché. První verze je pro iPhone, iPod Touch a druhá verze je pro iPad.

[appbox appstore id380450781 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id424131572 oldprice=“2,99€“]

Smart Cycle
Spaní je jednou z nejdůležitějších částí našeho života. Proces spaní je nesmírně důležitou cestou pro naše mentální zdraví a kvalitní život. Narušení spánku vám může přivodit chronické zdravotní problémy a může mít vliv na to, jak myslíte, reagujete, učíte se a vycházíte s ostatními. Smart Cycle Alarm vám pomůže začít chytře spát. Tato aplikace vás jemně vzbudí v té nejlehčí fázi spánku a budete si připadat svěží a odpočatí. Aplikace vám nabízí detailní grafy a statistiky pro vaší noc, vybrání vyzváněních tónů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id906692291 oldprice=“1,99€“]

SharpScan Pro
Proměňte svůj iPhone na rychlý skener vícestranných dokumentů s SharpScan. Aplikace rozpozná text v obrázku a poté ho můžete sdílet ve více než 50 cizích jazycích (OCR). SharpScan je perfektní aplikací pro zaneprázdněné uživatele a dokáže vytvořit malé, přehledné a čitelné standardní PDF dokumenty ze snímků. Své dokumenty pak můžete sdílet jako černobílé PDF. Aplikace nabízí detekci okrajů a možnost dokumenty ochránit heslem.

[appbox appstore id590359941 oldprice=“6,99€“]

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 13 binaurálních programů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id740204574 oldprice=“2,99€“]

Go Pedometer
Go Pedometer je užitečnou aplikací, která trackuje a uchovává všechna vaše cenná data o výkonu v každé aktivitě. Aplikace byla vytvořená především pro běhání a chůzi. Každá osoba díky této aplikaci může vylepšit svůj výkon. Go Pedometer vám poskytne přesné informace o tempu, vzdálenosti a kaloriích a vše je zaznamenáno do vaší historie. Aplikace nabízí grafy, ve kterých můžete sledovat vývoj vašich výsledků.

[appbox appstore id721563973 oldprice=“1,99€“]

Mini Wars Blackout
Mini vojáci v epické bitvě – to je Mini Wars Blackout. Přežijte útok velkého počtu nepřátel ve skvělé a vizuálně zajímavé bitevní aréně za pomocí velkého množství zbraní, explozí a speciálních schopností.

[appbox appstore id1043939452 oldprice=“0,99€“]

Rock Star Manager
Najměte si plejádu rockových hvězd a staňte se populárním manažerem. Nahrávejte alba, získejte různá ocenění a obdiv ve vašem oboru. Bohužel to není zase tak snadné. Pokud to chcete dotáhnout opravdu do konce a stát se nejúspěšnějším hudebním manažerem na světě, tak byste měli pečlivě promyslet vaší strategii. Zatímco nahráváte, tak média publikují nejčerstvější novinky o vaší osobě. Což brzy zjistíte sami. Najímejte talentované hvězdy, dostaňte je na vrcholy hudebních hitparád a nepřestaňte se zajímat, co dělají na veřejnosti.

[appbox appstore id984987085 oldprice=“2,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 100 levelů a 24 unikátních typů jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.