Zavřít reklamu

ikona 314791_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SlideSync
Aplikace, která vám umožní nahrávat, zapisovat si poznámky a sdílet dokumenty přes iOS zařízení, aniž byste museli být připojení k internetu. Stačí na dvou zařízeních otevřít aplikaci a v ní stejný dokument, poté už můžete sledovat, jak někdo například bude ukazovat prezentaci a vám se bude také posouvat. Stejně funguje i s přidáváním poznámek. Pozor, aplikace podporuje pouze formát PDF. Aplikace je k dispozici i pro majitele Apple Watch.

[appbox appstore id980898789 oldprice=“1,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“2,99€“]

Photo Transfer
Photo Transfer vám umožní rychle kopírovat fotografie a videa mezi iPhonem, iPadem, Macem i počítačem za pomocí lokální WiFi sítě. Aplikace převádí snímky i videa v původní kvalitě, žádným způsobem je neredukuje. Využít můžete pro převod fotek i Bluetooth (videa nejsou podporována).

[appbox appstore id365152940 oldprice=“2,99€“]

Rainbow
Jestli vás nebaví psát na klasické a nudné klávesnici vašeho iPhonu či iPadu, tak si stáhněte aplikaci Rainbow a vytvořte si jedinečnou klávesnici pro váš iPhone i iPad. Aplikace nabízí několik barevných motivů.

[appbox appstore id926242485 oldprice=“0,99€“]

Sizer
Sizer je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id424569529 oldprice=“1,99€“]

CubicToDo
CubicToDo je užitečnou aplikací na spravování vašich úkolů, která podporuje jednoduché gesto swipe.  Tato aplikace nabízí nepřeberné množství možností, jak jí můžete využít.

[appbox appstore id595093823 oldprice=“1,99€“]

Peek Calendar
Peek Calendar je zajímavou a prostou aplikací, kterou můžete využít jako kalendář pro svůj iPhone. Život je sám o sobě dost stresový, takže zkuste organizovat svůj život prostřednictvím této aplikace. S Peek budete mít okamžitý náhled na váš rozvrh. Můžete lehce a rychle přidávat a editovat události.

[appbox appstore id776314791 oldprice=“3,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

Mika’s Treasure 2
Mika’s Treasure 2 je logickou plošinovou hrou, která nabízí tak trochu směšný smysl pro humor. Hra také nabízí mnoho dalších věcí: tajemný primitivní kmen, prehistorické ruiny na mořském dnu, bezprecedentní krizi z vesmíru. Nemusíte se bát, procházet se nebudete po reálném světě, ale zažijete dobrodružství v minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Mika musí nalézt ztracený poklad a příhodně u toho také zachránit celý svět.

[appbox appstore id1088722107 oldprice=“0,99€“]

Heavy Rockets
Prokažte, že jste nejrychlejší a nejhrozivější pilot rakety. Proleťte se s raketou, která má unikátně vytvořené ovládání, takže si budete připadat jako v arkádě. Začněte zdokonalovat své dovednosti v závodních mapách a nebezpečných bojových zónách. Můžete Heavy Rockets hrát s přáteli přes sdílenou WiFi, Game Center nebo Facebook. Nezapomeňte sbírat drahokamy, abyste mohli upgradovat vaší loď. Pamatujte, že v momentě, kdy čelíte nepřátelské raketě, pouze vaše schopnosti mohou přinést vítězství.

[appbox appstore id669207237 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.