Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PDF Max Pro

PDF Max Pro je čtečka PDF dokumentů, ve které můžete navíc daný text anotovat či podepsat. Mezi další funkce patří zvýrazňování, psaní vlastních poznámek nebo vložení razítek. Díky skvěle zpracovanému uživatelskému rozhraní se budete v aplikaci cítit jako doma.

[appbox appstore id552664144 oldprice=“119Kč“]

Calendarium – About this Day

Calendarium je nový jednoduchý kalendář, který vám nabídne cestu objevování mnoha zajímavých informací všedního dne. Kromě východu a západu slunce, délky dne nebo měsíční fáze vás poučí o historických faktech.

[appbox appstore id482136387 oldprice=“25Kč“]

Cut for Stories

Fanouši Instagramu, zbystřete! Pomocí aplikace Cut for Stories můžete jednoduše udělat vaše příběhy výjimečné. Efekty, jako je polaroid, stará kamera a mnoho dalšího mohou na vaše sledující zapůsobit. Na výběr máte i ze spousty speciálních písem. Svůj výtvor můžete uložit do vaší knihovny na později nebo ho rovnou “postnout” na svůj profil!

[appbox appstore id1190312896 oldprice=“25Kč“]

Merge Videos – Compilation

Tento video editor je vhodný zejména pro sloučení několika formátu videí do jednoho. Je určený především pro skromné uživatele, kteří nevyhledávají složitější způsoby úprav.

[appbox appstore id1278169874 oldprice=“25Kč“]

Creative Face Emojis

Jednoduchá aplikace Creative Face Emojis nabídne svým uživatelům zábavné emotikony, které si sami můžete před odesláním vylepšit. Pro dlouhé chvilky může posloužit jako zábavná vsuvka do vaší konverzace.

[appbox appstore id1193057436 oldprice=“49Kč“]

Space Hover

Oddychovka pro vás a vaše přátele. Se svou raketou se vydáváte na cestu vesmírným nástrahám, jak daleko ji dokážete dovézt?

[appbox appstore id1344894189 oldprice=“25Kč“]

Kalkulator 2

Pokud nejste spokojeni s předinstalovanou kalkulačkou od Applu, Kalkulator 2 vám nabízí jednoduché řešení, jak ji nahradit. Uvnitř aplikace naleznete kromě základních funkcí také vědecké sady, ke kterým se dostanete snadným přejetím po displeji. Zaznamenává vaše poslední výpočty, které je možné lehce sdílet.

[appbox appstore id1449722969 oldprice=“25Kč“]

iPhone-XS-FB

Dnes nejčtenější

.