Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Window – Fasting Tracker

Hlídejte si kalorie s aplikací Window – Fasting Tracker. Zaznamenávejte svá jídla do aplikace. Můžete zde i zpětně sledovat, co jste jedli a co jíte teď. Aplikace vám po pravidelném zadávání vaší váhy ukáže graf, který vás může motivovat k lepším výsledkům.

[appbox appstore id1112765909 oldprice=“149Kč“]

Smash the Code

Rozluštěte čtyřmístné kódy s aplikací Smash the Code. Na jeden kód máte deset pokusů, po každém pokusu se vám zobrazí nápověda, která vám pomůže kód rozluštit. Hrajte se svými kamarády a užijte si spoutu zábavy.

[appbox appstore id728576360 oldprice=“29Kč“]

Tiny Planet Photos and Video

Rádi si hrajete s fotografiemi? Aplikace Tiny Planet Photos and Video  je přesně to pravé pro vás. Přeměňte svou fotografii v malou planetu jen jedním kliknutím.

[appbox appstore id425996445 oldprice=“29Kč“]

Cloud Outliner Pro

Mějte své plány a úkoly pod kontrolou díky aplikaci Cloud Outliner Pro. Zaznamenávejte si své poznámky a dostávejte upozornění pro nadcházející události. Díky jednoduchému a velice pěknému designu se v aplikaci jednoduše zorientujete.

[appbox appstore id1018143540 oldprice=“89Kč“]

Site Audit Pro

Aplikace Site Audit Pro je určená spíše pro firmy, které chtějí zvýšit svou produktivitu. Aplikace slouží pro audity různých projektů, které kontrolujete a zaznamenáváte případné problémy.

[appbox appstore id430234732 oldprice=“499Kč“]

Out There Chronicles – Ep. 1

Rozhodujte o osudu ve hře Out There Chronicles – Ep. 1. Hra obsahuje zajímavý příběh a je na vás, abyste dělali důležitá rozhodnutí. Ta později mění dění v celé hře.

[appbox appstore id1119644926 oldprice=“89Kč“]

iPhone-XR-Portrait-Mode-fb

Dnes nejčtenější

.